+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Frontend Developer Vindingrijk Bureau Medior Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van frontend development bij ons team, waar je zowel aan in-house producten als externe projecten werkt. Met veel ruimte voor eigen initiatief en een team dat jouw frisse blik waardeert, krijg je de kans om te groeien en je stempel te drukken op design, UX en techniek. Werk met een diverse stack en profiteer van flexibele werktijden, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een ambitieuze Medior Frontend Developer die, bijvoorbeeld tijdens zijn/haar studie, al wat werkervaring heeft opgedaan. Je komt terecht in het development team dat bestaat uit twee Full Stack Developers (waaronder een Lead), twee Backend Developers en een andere parttime UX/Frontend Developer. Wat jouw baan zo leuk en divers maakt is dat je niet alleen de kans krijgt om te werken aan in-house producten, maar dat je ook aan externe projecten voor de klant mag werken. 

Als Medior Frontend Developer ga jij de websites en apps naar een hoger niveau tillen en je krijgt hierbij veel ruimte voor eigen initiatief. Een frisse blik en ideeën worden door het hele team gewaardeerd. Verder schakel je veel met klanten, stagiaires, stakeholders en de interne Product Owner. Je denkt mee over design, UX, techniek en presentatie. Het is dus een veelzijdige baan, waarbinnen jij de mogelijkheid krijgt om projecten op te pakken die je tof vindt. Zo kun je doorgroeien tot een Senior Frontend Developer met een brede skillset. 

Qua stack zul je werken met HTML, CSS en JavaScript (ervaring met React heeft een grote voorkeur). Aan de backend wordt o.a. gewerkt met NodeJS en Laravel, dus mocht je hier ervaring mee hebben is dat een plus! Verder zoeken we iemand die een feeling heeft voor design, sociaal en vooral flexibel is. Jouw werktijden zijn dit namelijk ook en je krijgt zelfs de mogelijkheid voor een groot deel vanuit huis te werken. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ga jij graag aan de slag voor een bedrijf die volop doorgroeimogelijkheden biedt? Dan komen wij graag eens met je in contact! 



Gevraagd

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;  
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met React; 
  • Aan de backend wordt gewerkt met Laravel en NodeJS, dus backend ervaring is een pré.


Aanbod

  • Een salaris van €3.000,- tot €4.000,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Goede pensioenregeling; 
  • Diverse bonusregelingen;  
  • Een Macbook Air met een extra beeldscherm;  
  • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;  
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;  
  • Veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden;  
  • Een gezellige en dynamische werkomgeving en de leukste uitjes! 


Bedrijfsomschrijving

Deze bloeiende scale-up uit Zwolle is ooit begonnen als reisbureau en ontwikkelt eigen applicaties die dagelijks diverse reizen (groot en klein) met de beste prijs/kwaliteit verhouding zoekt en onder de aandacht van consumenten brengt. Via nieuwsbrieven, Facebook, WhatsApp en Instagram bereikt dit bedrijf haar consumenten met veel succes. Enige tijd geleden hebben ze hun klantenkring flink mogen uitbreiden. Ze doen daarom nu toffe externe projecten die verder rijken dan de reisbranche. Daarom zijn ze op zoek naar extra frontend power! Niet alleen bouwen ze dus applicaties voor de reisbranche, maar ook zijn ze bezig met het ontwikkelen van andere concepten. Zo hebben ze een eigen applicatie/product ontwikkelt die ervoor zorgt dat je als consument bijvoorbeeld badkamer-, audio-, of kookartikelen snel en gemakkelijk kunt vergelijken. De vindbaarheid van het bedrijf wordt door middel van SEO en SEA continu verbeterd en de applicaties worden vernieuwd en geautomatiseerd. Steeds meer klanten uit diverse branches willen gebruiken maken van hun diensten en daar ligt nu de uitdaging voor jou als techneut.   Het kantoor van dit bedrijf ligt midden in de binnenstad van Zwolle. Zodra je de deur uitstapt, ben je in het centrum! Het team bestaat momenteel uit 13 ambitieuze collega's die zeer goed met elkaar overweg kunnen. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en iedere vrijdag is er (normaliter) tijd en ruimte voor de welbekende VrijMiBo. Daarnaast worden er jaarlijks leuke uitjes georganiseerd: vorig jaar zijn ze bijvoorbeeld met het hele team naar Nice geweest! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in