+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Zorgcontroller Dimence Groep Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.981 - € 4.468 p/m

Vacatureomschrijving

Zorgcontroller Dimence Groep Deventer

Ben jij een professional die van waarde wil zijn voor een ambitieuze ggz organisatie? Krijg je energie van adviseren, analyseren en kansen signaleren? Werk je accuraat en proactief ? Dan is deze uitdaging als Zorgcontroller bij de Dimence Groep wat voor jou!

Binnen onze dienst Control, Financiën en Informatievoorziening (CF&I) zijn we op zoek naar een Zorgcontroller die zich thuis voelt in een innovatieve en professionele werkomgeving. Onze dienst draagt zorg voor een samenhangend en optimaal financieel en administratief beleid. Je gaat aan de slag vanaf het mooie Brinkgreven terrein in Deventer.

Wat ga je doen?
Als zorgcontroller val je onder de afdeling Opbrengstverantwoording en werk je samen met 19 collega’s. Ons uitgangspunt is Horizontaal Toezicht: we werken op basis van onderling vertrouwen en transparantie.

Jouw focus ligt op de registratie en facturatie van zorg. De spelregels op dit gebied behoren tot jouw expertise. Je analyseert nieuwe (opbrengst gerelateerde) wet- en regelgeving en vertaalt deze naar de praktijk, waarbij je gericht bent op rechtmatigheid en doelmatigheid van zorg. Je voert procesgerichte controles uit en bent mede in de lead voor het opstellen en uitvoeren van het control framework voor Horizontaal Toezicht.

Daarnaast ben jij dé expert op dit vlak en daarmee de vraagbaak voor de organisatie. Zowel intern als extern neem je deel aan overlegsituaties en signaleer je kansen en risico’s om gerichte verbetervoorstellen te doen.

Uiteindelijk draag je zorg voor een juiste, volledige en tijdige verantwoording van de zorgregistratie. In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen wij je graag meer.

‘Regelgeving gaat binnen ons team echt leven. We dragen een steentje bij aan de ggz zonder behandelinhoudelijk bezig te zijn.’, aldus collega Florien.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan voor 36 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent.
  • Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar, maar bij een wederzijdse klik wordt dit een vast dienstverband.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van intern aangeboden bij- en nascholingen en onbeperkt gebruik van GoodHabitz.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • Naast een prima salaris in FWG 55 schaal (€3.981-€4.468) hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Wij bieden je goede faciliteiten om vanuit huis te werken in de vorm van een thuiswerkregeling.
  • Indien je op locatie werkt dan is de standplaats Deventer. Ons groene Brinkgreven terrein is een inspirerende plek waar we tijdens de lunchpauze een wandeling kunnen maken.

Wat neem jij als nieuwe zorgcontroller mee?

  • Een relevante, afgeronde hbo-opleiding.
  • Analytisch vermogen, waarmee je makkelijk (wet)teksten begrijpt en vertaalt.
  • Kennis van Excel. Je bent in staat inzicht en verantwoording te geven over de data waarmee je werkt.
  • Ervaring in een soortgelijke functie is handig, maar niet noodzakelijk. Wij kijken vooral naar jouw drive en ambitie om je de kennis eigen te maken.
  • Een op samenwerking gerichte instelling, waarbij je nauwkeurig werkt.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Dimence Groep, de grootste ggz aanbieder van Oost-Nederland.
Met al onze professionals en vrijwilligers staan wij naast mensen om hun mentale veerkracht te vergroten. Daarbij vervullen de teams verschillende rollen rondom verschillende doelgroepen. Naast verschillen hebben we een belangrijke overeenkomst: we zijn mensgericht. Waarbij wij betrokken en betrouwbaar werken aan mentale veerkracht voor iedereen. Dat doen we met trots en met alle 2800 medewerkers en 1500 vrijwilligers die bij ons werken.

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Je kunt uiteraard gelijk solliciteren. Maar je mag ons ook bellen, als je bijvoorbeeld vragen hebt of twijfelt of dit de functie is die bij je past.
Erik Kramer (Afdelingshoofd opbrengstverantwoording ai) staat jou graag te woord via (06) 32 45 21 03.

Enthousiast? Reageer dan snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in