+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leerkracht Basisonderwijs Islamitische Grondslag 2024/2025 Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als leerkracht basisonderwijs met een Islamitische grondslag, speel je een belangrijke rol in het laten groeien en bloeien van leerlingen. Je zorgt voor een veilige en motiverende omgeving waarin iedereen zich speciaal voelt. Bij ons kun je rekenen op een goed salaris, een 13e maand, pensioenopbouw en meer. Ook bieden we mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door trainingen en cursussen. We zorgen goed voor onze medewerkers met persoonlijk contact en begeleiding. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als leerkracht basisonderwijs islamitische grondslag beschik jij over een gezonde dosis vertrouwen en wederzijds respect en weet jij je verantwoordelijkheid te nemen wanneer nodig. Maar sta je vooral ook bekend als iemand die geen vooroordelen heeft. Je geniet er van om leerlingen te laten groeien en bloeien. Daarbij staan jouw leerlingen in het middelpunt en voelen ze zich door jouw geduld, waardering en positieve energie ontzettend speciaal en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te kunnen halen! Een veilig leerklimaat staat binnen jouw klaslokaal voorop, en als leerkracht basisonderwijs islamitische grondslag straal jij dit ten alle tijde uit en weet je dit goed in de praktijk te brengen. Jij vindt het belangrijk om kinderen binnen het basisonderwijs te helpen om de volgende stappen te maken, en daarnaast ben je in bezit van goede pedagogische vaardigheden.

Dit kun jij van Maandag® verwachten:

  • Salarisrange: LB/LC schaal, min. € 3302,00 max. € 5862,00 bruto per maand o.b.v. volledige werkweek 40 uur;
  • Een 13e maand, pensioenopbouw, doorbetaling tijdens schoolvakanties en 8,33% vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • Mogelijkheden tot verder ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy waar jij vakinhoudelijke + management trainingen en cursussen in-house kunt volgen;
  • Persoonlijk contact en loopbaan begeleiding vanuit mij en de Accountmanager; of gewoon om even je hart te luchten na een goede of uitdagende dag.

Is je interesse gewekt? Reageer dan vóór 10 mei op deze vacature of bel voor meer informatie: 06 83 49 83 07.


Functie eisen

Jij bent die leerkracht basisonderwijs islamitische grondslag die betekenisvol gaat zijn voor het team en de leerlingen. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van:

  • Een PABO- of (tweedegraads) lesbevoegdheid;
  • Onderwijservaring als leerkracht, ook stage ervaring telt;
  • Sterke pedagogische kwaliteiten;
  • Een minimale beschikbaarheid van 16 uur (0,4 FTE).
Over het bedrijf

Deze basisschool is net als elke andere Nederlandse basisschool, maar met een bijzondere twist: zij hanteren een Islamitische grondslag. Dit betekent dat wij onze leerlingen vanuit het Islamitische geloof voorbereiden op de Nederlandse samenleving. Onze deuren staan open voor alle leerlingen, ongeacht hun religieuze achtergrond. Ze bieden een warme, kleinschalige leeromgeving waarin persoonlijke aandacht voorop staat. Met kleinere klassen streven ze ernaar om elke leerling de aandacht te geven die zij verdienen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht Basisonderwijs Islamitische Grondslag 2024/2025 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in