+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Startend leerkracht basisonderwijs Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ga zelfstandig aan de slag als leerkracht in het basisonderwijs! Kies jouw eigen groep en ontdek welk type school het beste bij jou past. Of je nu net begint of al ervaring hebt, bij ons maak je kans op een tijdelijk of vast contract. Proef van verschillende onderwijsconcepten en werk in Overijssel, Gelderland of Flevoland. Wij bieden begeleiding, een goed salaris, reiskostenvergoeding en meer. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw vaardigheden uitbreiden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Tijd om zelfstandig aan de slag te gaan als leerkracht. Je eigen groep draaien; spannend of juist niet?

Jijzelf weet als geen ander wat er bij jou past. Een onder-, midden- of bovenbouwgroep of misschien vind je alle groepen wel interessant. Daarnaast is natuurlijk ook het type school belangrijk. Voel jij je prettig op een openbare of christelijke basisschool? Wel of geen vernieuwingsonderwijs? Veel aspecten om als startende leerkracht over na te denken.

Weet je nog niet precies wat er bij je past? Dan gaan we graag met jou in gesprek en is er de mogelijkheid om een kijkje in verschillende keukens te nemen! Dé kans om erachter te komen welke school bij jou past.

Weet je al wel wat er bij je past? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw visie en waar je graag aan de slag gaat.

Voor na de zomervakantie hebben we diverse interessante vacatures openstaan voor startende leerkrachten. Als je al ervaring hebt, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Daarbij is ook de mogelijkheid om dit te doen vanuit een bepaalde tijdscontract of een vast dienstverband bij Maandag®! Met die zekerheid proeven aan verschillende onderwijsconcepten en groepen. Voor scholen in de provincie Overijssel, Gelderland en Flevoland zijn wij op zoek naar leerkrachten die maar al te graag hun kwaliteiten inzetten voor de klas! Het aantal dagen is in overleg.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een contract bij Maandag®;
  • salaris conform het cao Primair Onderwijs (tussen de €3301,- en €5030,- bruto per maand);
  • opbouw van een eindejaarsuitkering volgens het cao, pensioen bij BeFrank en vakantiegeld;
  • reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • begeleiding tijdens je opdracht.
Functie eisen

Wat jou kenmerkt als leerkracht is dat je het leuk vindt om diverse soorten onderwijs te gaan ontdekken. Je bent flexibel ingesteld, waardoor je je snel aan kan passen aan de situatie. Daarnaast ben je een doorzetter en geef je niet snel op. Je gaat een uitdaging dus ook niet uit de weg.

Verder breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde PABO
Over het bedrijf

De afgelopen jaren hebben we steeds meer mooie samenwerkingen opgezet met scholen, waarbij we hen kunnen helpen met de personele bezetting. We hebben het hierbij over een breed scala aan scholen in de regio's Zwolle, Apeldoorn, Lelystad en Harderwijk. Samen met jou kijken we welke type scholen wel en niet bij je passen, om vanuit daar te kijken welke school de beste match is. Want op een school waar jij op je plek zit, kun je natuurlijk ook het beste je werk doen.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startend leerkracht basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in