+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Afstuderen - Fyndoo A.I. Assistant ontwikkelen Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Topicus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Artificial Intelligence en ontwikkel een slimme assistent voor ons Fyndoo Lending platform. Je krijgt de kans om de nieuwste technieken te verkennen en te werken met enterprise-grade AI-resources. Bovendien bieden we een inspirerende omgeving met een uniek studentbindingsprogramma, heerlijke versgemalen bonenkoffie, ons eigen Gifkikker bier en pizza's uit onze steenoven. Ontmoet onze enthousiaste collega's tijdens legendarische feesten en borrels. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Afstuderen - Fyndoo A.I. Assistant ontwikkelen

Een financiering opstellen kan, zelfs met de beste software, nog best complex zijn. Help jij onze gebruikers door een slimme Fyndoo A.I. assistant te maken?!


Wat ga je doen?

Jij gaat een superslimme A.I. assistant maken voor het Fyndoo Lending platform, ons service georiënteerde systeem om leningen aan te vragen.

Jij gaat ook de beste oplossingsrichting zoeken. Welke technieken raad je aan? Wat zijn de beste modellen voor deze case? En de architectuur? Wordt dit een RAG oplossing? Of kies je voor een andere richting? Welke databronnen zijn handig om als input te hebben? Hoe zorg je voor de synchronisatie en dat het model up to date blijft? Jij adviseert ons! Want naast dat de assistant het gebruikersgemak van onze applicatie enorm kan vergroten zijn wij ook benieuwd naar adviezen over de opzet van de applicatie en de gebruikte technologie.

Binnen het uitvoeren van de opdracht kies jijzelf in welke zaken je je extra wilt verdiepen. Is het a.i. architectuur waar je meer van wilt leren? Ga je de diepte in met verschillende a.i. modellen? Wil je je storten in het opzetten van je oplossing binnen een enterprise cloud in RedHat OpenShift?

Je werkt met de nieuwste technieken en krijgt indien nodig toegang tot enterprise grade a.i. resources.


Wie ben jij?

Wij zoeken een 3e of 4e HBO/WO student in de richting  Software Engineering.

Je hebt affiniteit met a.i.! Of je er al veel ervaring mee hebt maakt niet uit, maar je wilt er wel meer over leren!

Je gaat werken in een Microsoft georiënteerde omgeving. Voorkeur voor backend code is C# .Net 8 en de frontend zal, met het oog op onderhoudbaarheid ontwikkeld worden in Angular 17. Voor het a.i. stuk ben je vrij om verschillende technologieën  en architecturen te onderzoeken, te proberen en aan te raden!


En wat betekent dit voor jou?
  • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een vaste baan of traineeship zo gemaakt!
  • Een vergoeding van € 500,- per maand.
  • Een studentbindingsprogramma: regelmatige bijeenkomsten met alle studenten binnen Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie, ons eigen Gifkikker bier en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
  • En niet te vergeten: zo'n 1.200 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij brouwen onze Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier). Kijk maar!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in