+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Fiscaal adviseur mkb (allround) Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel
Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een bedrijf- en belastingadvies kantoor in Deventer met een betrokken en informele cultuur. Ze helpen ondernemingen met hun administratie, financiën, belasting en geven bedrijfsadvies op maat. Ze staan voor betrokkenheid, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en praktische adviezen.

Functie omschrijving
Wat ga je doen?

Als fiscaal adviseur ben jij de verantwoordelijke binnen de organisatie voor alle fiscale vraagstukken. Denk hierbij aan uitgebreide adviesvraagstukken tot korte fiscale vragen. Zo ondersteun/adviseer je de klanten op divers gebied zoals bijvoorbeeld bij het verzorgen van ingewikkelde aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, bedrijfsopvolging, rechtsvorm keuze, inbreng in of terugkeer uit de B.V., Estate Planning en het controleren van aangiften. Verder ben jij het interne aanspreekpunt voor collega’s met fiscaal gerelateerde vragen.

Onze opdrachtgever geeft jou de ruimte om de functie verder vorm te geven, er is dan ook de mogelijkheid om je takenpakket uit te breiden met bedrijfseconomische adviezen en door te groeien naar de rol van relatiebeheerder. In de functie van relatiebeheerder ben je het aanspreekpunt van de klant. Dit varieert van een korte mail/telefonisch contacten tot het schrijven van adviezen.



Functie eisen
Waar zijn wij naar op zoek?
In de rol van fiscaal adviseur is het van belang dat je allround bent. Om deze reden vragen wij om minimaal 5 jaar werkervaring als belastingadviseur met daarbij een zelfstandige werkhouding, het hebben van een afgeronde fiscale opleiding is een pré. Daarnaast ben je sociaal en communicatief en vind je het leuk om langs de klant te gaan. Tevens ben je accuraat, cijfermatig, analytisch, kwaliteitsgericht en een teamspeler. Tot slot ben je op zoek naar een nieuwe baan voor langere termijn en ben je minimaal 24 uur beschikbaar.

Onze opdrachtgever is een platte organisatie waar veel flexibiliteit is. Denk je deels te passen bij deze functie of heb jij nog veel meer te bieden dan alleen fiscale kennis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze opdrachtgever houdt namelijk ook zijn ogen open voor een echte relatiebeheerder en (junior) accountant.

Arbeidsvoorwaarden
Wat onze opdrachtgever jou biedt:
Onder zowel de collega's als richting de klant heerst er een prettige en informele werksfeer. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met een opleiding/cursus. Daarnaast krijg je een passend salaris en zijn er goede arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in