+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Coördinator Bouw & Facilitair (Industriële & Kantorencomplex) in de omgeving Diemen Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken in een omgeving. Je gaat aan de slag met het onderhouden van een uniek productiepark dat volop in ontwikkeling is. Je werk is heel divers, van het beheren van gebouwen tot het plannen van onderhoud. Samen met collega's zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je werkt ook aan nieuwe projecten, zoals de bouw van een warmtebron. Een mooie kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als technisch bouwkundig facilitair medewerker bij de afdeling onderhoud van dit bedrijf in Diemen ga je aan de slag bij een bedrijf dat zichzelf opnieuw aan het uitvinden is. Hun traditionele manier van elektriciteit en warmte produceren gaat de komende jaren op de schop. En dat betekent dat je hier een uitdagende job hebt in een veranderende omgeving. Met alle kansen en mogelijkheden die daarbij horen.

Je bent verantwoordelijk voor het bouwkundig onderhoud van een divers en historisch gegroeid productiepark, waar oude manieren van opwek maken plaats voor duurzamere alternatieven. Zo wordt er nu een warmtebron gebouwd en gaat er waarschijnlijk gestart worden met een bio eenheid. Tevens zal er ook een nieuwbouw traject worden opgestart voor een nieuwe kantorencomplex. In nauwe samenwerking met de installatiemanagers bepaal je welke bouwkundige onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn en wanneer deze uitgevoerd worden. Je selecteert en begeleidt leveranciers en ziet toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Naast de gebouwen beheer je ook de airco's in de procesinstallatiekasten en de luchtbehandelingskasten van onze servers. Zodra je de locatie hebt leren kennen ontwikkel je als bouwkundig facilitair medewerker een lange termijnplan voor de locatie en terreinen.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “technisch bouwkundig facilitair medewerker”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond mbo diploma bouwkunde of facilitair.
  • Werkervaring in dit vakgebied.
  • Kennis van alle wettelijke voorschriften op het gebied van onderhoud en veiligheid.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
  • Rijbewijs B.


Aanbod

De werkzaamheden zullen verricht worden bij een energiebedrijf dat zich bezig houdt met het opwekken van stroom en warmte in verschillende regio's in Nederland. Je komt te werken in het team dat zich bezig houdt met dagelijkse onderhoud en de revisies van de energiecentrale.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in