+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Consultant yacht trainees HR Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Yacht Nederland

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.900 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consultancy bij Yacht Trainees HR en combineer je commerciële skills met een mensgerichte aanpak. In deze rol ben je de spil tussen talent, opdrachtgevers en ontwikkeling. Geniet van unieke secundaire voorwaarden zoals een ruim benefit budget voor persoonlijke ontwikkeling, de mogelijkheid tot een sabbatical om de drie jaar, en een informele en ondersteunende werkomgeving. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij commercieel én mensgericht? Wil jij werken in een high-performance organisatie en carrière maken? Dan is dit je kans om onze nieuwe collega te worden. Ga aan de slag als Consultant bij Yacht Trainees HR!

Het Yacht Traineeship! – wat is het?

Bij ons traineeship gaan young professionals in drie jaar tijd bij gemiddeld drie verschillende opdrachtgevers aan de slag die passen bij hun leerwensen en ontwikkeltracks. Ze specialiseren zich in hun vakgebied en maken kennis met verschillende opdrachtgevers. Trainees opleiden tot professionals die impact hebben op de baanbrekende ontwikkelingen van onze toekomst lukt niet zonder jouw hulp!

Sales! - from purpose to profit

Als consultant richt je je op het binnenhalen van nieuwe klanten, behoud van klanten en binden en boeien van trainees. Samen met de talent acquisition specialist ben je verantwoordelijk voor een warme overdracht van de kandidaat/trainee (in de talentpool). Je voert na deze

overdracht de intakegesprekken en bent op de hoogte van de ambities van jouw trainee. Dankzij jou komt de trainee tot in de puntjes voorbereid op

gesprek bij de opdrachtgever. Daarnaast ben je natuurlijk ook werkgever voor de trainee die je aan een baan hebt geholpen. Je weet wat hen drijft, wat ze

nodig hebben in hun ontwikkeling en weet hen elke keer weer een nieuwe

uitdaging te bezorgen.

Je werkt kandidaatgedreven en weet vanuit de wensen van onze trainees de juiste sales activiteiten te verrichten. Je hebt een verbindende stijl en bent bekend met consultative selling. Je legt contacten door te bellen, te mailen en te bezoeken. Je signaleert trends in de markt en ziet overal kansen in. Je bent daarmee in staat om actief jouw (prospectieve) klanten te adviseren. Je doet sales op (letterlijk én figuurlijk) hoog niveau en bent een stevige gesprekspartner op het gebied van talentontwikkeling. 

In deze rol ga jij je richten op trainees met een HBO of WO achtergrond binnen HR. Voor deze young talents zoek je uitdagende opdrachten binnen het specifieke vakgebied. Denk aan rollen als HR adviseur, recruitment consultant, Talent acquisition advisor. Hierbij kan je denken aan projecten bij organisaties als ABN Amro, KLM, ASML, Gemeentes of Ministeries. Divers en uitdagend, daar ga jij voor. Jij begeleidt deze trainees (ong 15 trainees) en gaat vier keer per jaar langs bij hun opdracht, en bespreekt deze dan samen met de manager van de talentpartner (opdrachtgever). Tijdens deze gesprekken bespreek je de performance van de trainees en je grijpt deze momenten aan om verdere (commerciële) kansen te onderzoeken.

Welkom in ons netwerk!

In de rol van consultant schakel je veel met jouw team, je collega TAS (talent acquisition), andere consultants van Yacht trainees en natuurlijk de trainees zelf. Je komt terecht in een hecht team van +/- 50 collega’s, waarbij samenwerken voorop staat, metAnton den Haan als jouw manager. De behaalde successen vier je bij Yacht samen! Je richt je met name op de Randstad en je kan werken vanuit ons hoofdkantoor in Diemen of bijvoorbeeld vanuit Utrecht of Rotterdam. Dit is flexibel in te richten. 

Wie ben jij?

Als collega omschrijf jij jezelf als commercieel, sociaal en ben je een echte netwerker! Je bent communicatief sterk en weet makkelijk dingen voor elkaar te boksen. Naast het stukje commercialiteit ben jij ook op zoek naar zingeving en betekenisvol werk. Daarnaast herken je je hier ook in:

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding en minimaal één jaar commerciële Business to Business werkervaring, bijvoorbeeld  binnen de arbeidsbemiddeling.

  • Je beschikt over een buitengewone dosis energie, lef, ambitie en drive.

  • Je bent een professionele gesprekspartner, communicatief sterk en beschikt over sterke advies- en presentatievaardigheden om een goede verbinding te maken.  

  • Affiniteit, interesse of werkervaring vanuit het vakgebied sales is belangrijk.

  • Jij ziet het als een spel om die klant binnen te halen en krijgt juist energie van koude acquisitie. 

Bij Yacht Trainees vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. Je leert van je peers en door de verschillende trainings- en intervisiemomenten die georganiseerd worden. Behaal jij de beoogde resultaten, pak je verantwoordelijkheid en ben je in staat om strategisch te denken, dan kan je snel stappen maken en doorgroeien in een salesrol naar een medior of senior positie.          

Waarom Yacht?

Werken bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Kortom: de wereld ligt aan je voeten bij de koploper in de wereld van werk. En wat bieden we nog meer?

  • Een bruto maandsalaris (basis) tussen de € 2900,- en € 4000,- (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;

  • Een auto en laptop.

  • Een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding, inclusief 8,5% vakantietoeslag.

  • Een leuk en informeel team met collega’s die voor je klaarstaan.

  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.

  • Eén keer per drie jaar recht op een sabbatical.

  • Vergoeding voor aanschaf van een smartphone met daarbij behorend zakelijk abonnement voor mobiel internet.

Solliciteren?

Ben jij de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij een toonaangevende organisatie? Dan leren we jou graag kennen. Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Tijmen Visser, Talent Acquisition Specialist via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0623280063.

Solliciteren kan tot 12 mei. Gesprekken zullen spoedig daarna plaatsvinden.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in