+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doesburg.
Laad meer vacatures

Schilder Doesburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet als schilder, een eerlijk loon en tegelijkertijd ook nog eens pension opbouwen. Wij helpen jou hét schilderwerk te vinden dat bij jou past! Als schilder houdt jij je bezig met diverse werkzaamheden; onder andere natuurlijk sauzen, lakken en houtrotreparaties. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren en grootonderhoud bij bijvoorbeeld overheidsinstellingen, maar ook monumentale panden. Het is maar net wat jij het leukste vindt! Werk je liever in een groot team bij een groot bedrijf of hou jij ervan om bij een wat kleiner bedrijf zelfstandige projecten op te pakken? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel! 


Ben jij het?

Bij ons zijn zowel de ervaren als onervaren schilder welkom! Sta jij aan de start van je carrière of ben jij inmiddels een rot in je vak? Wij van Faber hebben een plekje voor iedere schilder gemotiveerd is om mooi schilderwerk af te leveren. Zelfs zonder enige ervaring hebben wij plek voor jou. Bij Faber is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maken wij graag samen jouw dromen als schilder waar.


Wat wij bieden

Naast het werken aan prachtige projecten en een gezellig team ben jij ook zeker van: Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode met zekerheid op lange termijn. Leergierig? Faber faciliteert in 2 cursussen op jaarbasis zodat jij kan doorgroeien! Ben jij op zoek naar een vaste aanstelling op korte termijn? Dit regelen wij! Het werk lekker dichtbij huis zodat jij op tijd bent voor het avondeten! Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Wij helpen je bij alles wat er geregeld moet worden. Jouw vakmanschap wordt gewaardeerd. Regelmatig komen wij langs om te kijken hoe het met je gaat. ( Vaak brengen wij wat lekkers mee ) Wat biedt Faber nog meer? Loyaliteit moet extra worden beloond. Dit doen we met ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij je elke werkdag punten spaart. Deze zijn in te wisselen tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Om het echte familiegevoel te creëren organiseren wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou! Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als schilder al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als schilder én als mens over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek zodat we jou de best passende baan kunnen bieden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in