+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ-psycholoog / regiebehandelaar polikliniek Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van verslavingszorg en complexe comorbide problematiek, waarbij je als GZ-psycholoog een cruciale rol speelt in het leven van clienten. Je wordt regiebehandelaar, waarbij je innovatieve therapievormen toepast en bijdraagt aan de ontwikkeling van behandelingen. Naast je klinische rol, vervul je de functie van zorgcoordinator en werk je in een organisatie waar kleur en verscheidenheid centraal staan. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Werken met cliënten met een verslaving en complexe comorbide problematiek.


Jouw nieuwe baan

Deze doelgroep heeft een combinatie van verslavings- en lichte tot complexe psychiatrische problematiek en problemen op diverse levensdomeinen. Werken met deze cliënten vraagt van jou een warme en innovatieve aanpak. Gebruikte therapievormen zijn cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en een divers aanbod psycho-educatie.

Als regiebehandelaar houd je de regie over een individueel traject. Je zet beleid uit, dat jij met cliënten en naasten evalueert en waar nodig bijstelt. Naast diagnostiek en behandeling, begeleid jij stagiaires en PIOG's. Je draagt bij aan innovatie van behandelingen en verbetering van de kwaliteit van zorg. Hier ontmoet je regelmatig GZ-psychologen van de gehele organisatie. Op die manier houd je ook betrokkenheid met de organisatie.

Naast jouw inzet als GZ-psycholoog vervul je ook de rol van zorgcoördinator van de polikliniek. Dat houdt in dat jij collega’s coacht en begeleidt op inhoud om die zorg te bieden. Binnen de kaders van de prestatieafspraken coördineer én bewaak jij de zorg en dienstverlening. Samen met een coördinator bedrijfsvoering vorm jij een duo dat samen duaal leiderschap uitvoert. Jullie geven leiding aan de teams van de polikliniek.

Een doelgerichte aanpak waarbij het cliëntbelang hoog in het vaandel staat Jij bewaakt de kwaliteitskaders en stuurt bij. Jij stimuleert het team in de ontwikkeling van hun vakmanschap en eigen verantwoordelijkheid. Dat doe je op een inspirerende en ondersteunende wijze. Ook ben jij een belangrijk gezicht naar netwerkpartners. Dat gaat jou goed af, want jij vindt het leuk om die relaties te onderhouden. Jij zet je met plezier in voor de continuïteit van de zorgverlening.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie biedt ondersteuning aan mensen van alle leeftijden en uit diverse achtergronden. Op kwalitatief hoog niveau biedt zij integrale zorg. Men begeleidt cliënten naar herstel door middel van integrale verslavingsbehandeling, maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering en preventie. De werkwijze is gebaseerd op kernwaarden zoals betrokkenheid, het stimuleren van eigen regie, het nakomen van afspraken en het openlijk aanspreken van elkaar. Kortom, dit is een diverse en dynamische organisatie waar kleur en verscheidenheid hoog in het vaandel staan.


Wat breng je mee?

Je bent gediplomeerd en geregistreerd als GZ-psycholoog. Je hebt affiniteit met verslavingszorg. Een achtergrond in de verslavingszorg en/of psychiatrie is een pluspunt, geen vereiste. Mogelijke ervaring met (A)CRA is een pluspunt. Kennis van CGT en traumabehandeling is mooi meegenomen.

Je hebt sterke sociale vaardigheden en bent in staat tot zelfreflectie. Als GZ-psycholoog neem jij eigenaarschap over jouw vakmanschap en geef jij zelf kleur aan jouw werk. In de hectiek van een soms onrustige patiëntenpopulatie bewaar jij de rust. Omdat je misschien te maken krijgt met weerstanden, situaties waarin doorzettingsvermogen nodig is, bedreigende situaties of conflictsituaties die interventie van jou nodig hebben, is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat.


Arbeidsvoorwaarden

Op basis van jouw wensen, wordt het aantal uren per week afgesproken: minimaal 16 uur en maximaal 32 uur, met flexibele werktijden tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Samen met deze organisatie kom je een uurtarief overeen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in