+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GZ-psycholoog / orthopedagoog generalist Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.423 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Hier vind je afwisseling in doelgroepen en een professioneel team! Deze zorginstelling zoekt een bevlogen collega die graag een positieve impact wil hebben op het leven van kwetsbare ouderen.


Jouw nieuwe baan

Als GZ-psycholoog maak je deel uit van een enthousiast team dat regelmatig intervisie heeft. In je dagelijkse werk voer je psychodiagnostiek uit om de zorgbehoeften van cliënten te achterhalen en werk je mee aan het opstellen van behandelplannen. Daarnaast bied je individuele therapie aan cliënten, werk je met het systeem en neem je deel aan groepstherapieën bij psychische en gedragsproblematiek.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • Mede-ontwikkeling van beleid omtrent gedrag en interventies op de afdelingen.

  • Zelfstandige uitvoering van werkzaamheden met een eigen verantwoordelijkheid.

  • Samenwerking met andere behandelaars binnen een multidisciplinair team.

  • Regiefunctie bij complexe gedragsproblematiek.

  • Begeleiding van masterpsychologen en PIOG.

  • Samen met de vakgroep beleid uitzetten op het gebied van stemming, cognitie en gedrag, en deelnemen aan de ontwikkeling van de vakgroep.

  • Actieve betrokkenheid bij het werken volgens de wet zorg en dwang, zowel als WZD-functionaris en/of lid van de interne consultatiecommissie.

Er zijn volop mogelijkheden om inhoudelijk te groeien en innovatief bezig te zijn. Je geniet van veel vrijheid, waarbij niet alleen de cliënten de zorg krijgen die bij hen past, maar ook jij de functie krijgt die bij jou past!


Jouw nieuwe werkplek

In de regio Arnhem is deze zorginstelling een belangrijke aanbieder van onder andere somatische zorg, eerstelijnszorg, palliatieve zorg, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, geriatrische revalidatie en herstelzorg. Ze zijn een lerende organisatie waar in toenemende mate intensief wordt samengewerkt met verschillende professionele netwerken en (collega-)organisaties. Daarnaast worden er opleidingsplekken gecreëerd om een psycholoog op te leiden tot GZ-psycholoog.

Deze zorginstelling heeft oog voor jouw persoonlijke belangen en creëert voor jou een onvergetelijke werkplek. In goed overleg wordt bepaald op welke doelgroepen jij wordt ingezet. Jouw deskundigheid en affiniteit zijn hierin leidend. Jij voelt je als nieuwe collega ‘gezien en gehoord’ in een vertrouwde gastvrije omgeving. Je proeft direct de warme en professionele sfeer die hier heerst.

Een echte topper is jouw toekomstige werkgever want de toekenning voor het predicaat Topcare voor de gerontpsychiatrie is een feit! Hierdoor heerst hier een onderzoek cultuur waarin professionals samen werken en blijven leren. Ook zijn zij in ontwikkeling naar een Regionaal Expertise Centrum (REC) voor gerontopsychiatrie.


Wat breng je mee?

Krijg jij na het lezen van deze vacature een flinke dosis energie? Mooi, dan pas jij goed bij deze functie. Wij worden nog enthousiaster als jij..

  • beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;

  • in het bezit bent van een rijbewijs en auto;

  • flexibel inzetbaar bent binnen de werkweek.

Arbeidsvoorwaarden

Deze Gelderse zorginstelling biedt jou een contract voor 24 tot 36 uur per week. Hoeveel uur je precies gaat werken dat bespreken jullie samen. Jouw salaris is conform de cao van de vvt, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.423 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook dik in orde. Zo ontvang je 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, laptop of je sport- meditatie- of mindfulnessabonnement. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in