+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ede.

GZ-psycholoog / Orthopedagoog – Generalist Kind en Jeugd – Ede Ede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.108 - € 6.264 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Voor onze praktijk in Ede zijn wij op zoek naar een ervaren en passievolle GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist voor 24 – 36 uur.


Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist ben je behandelaar van kinderen, jeugdigen, hun ouders. De hulpvragen variëren qua inhoud en zwaarte. Je bent van kennismaking tot afronding van de behandeling betrokken bij het cliëntsysteem en doorloopt alle fasen van het traject met de cliënten. De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door eHealth. Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken. Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling worden besproken.


Wie zijn wij?

Mentaal Beter, HSK, Opdidakt, Vitalmindz, AlleskITs en Siggie zijn allemaal onderdeel van Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.

Binnen Mental Care Group werken we rolgebaseerd. Ieder team beslist samen of zij gebaat zijn bij het teamleider- of rollenmodel. Bij het teamleidermodel is de teamleider verantwoordelijk voor onderwerpen als personeel, bedrijfsvoering, kwaliteit en planning. Denk hierbij aan taken als het voeren van ontwikkelgesprekken, signaleren van knelpunten, het waarborgen van de kwaliteit van zorg en zorgdragen voor een optimale planning (in samenwerking met het planbureau). Bij het rollenmodel worden bovenstaande taken verdeeld onder maximaal vier collega’s. Deze rolverdeling zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid.


Wat bieden wij jou?
  • Een prettige werkplek waar we met elkaar omgaan op basis van vertrouwen en samenwerking, waar ruimte is voor creativiteit en ideeën binnen een bedrijf dat volop in groei is.
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en in eerste instantie een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbeperkte tijd. Je wordt ingeschaald in schaal 65 met een bijbehorende salarisrange van € 4.108,- tot € 6.264,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van ervaring wordt bepaald in welke trede je terecht komt.
  • Naast het salaris zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, fietsplan, verlofdagen, teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met diverse sprekers/workshops.
  • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 1.750,- op basis van een 36-urige werkweek (<24u naar rato berekend), voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een balansbudget van maximaal € 500,- op basis van een fulltime dienstverband wanneer je op 1 juli in dienst bent. Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de cao ggz.

Vereisten

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises. Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk:

  • Je bent ingeschreven in het BIG register en hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.
  • Je hebt de basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO).
  • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd, zoals de basiscursus CGT, EMDR, ACT en schematherapie.
  • Je hebt uitgebreide aantoonbare ervaring als regiebehandelaar in het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen.
  • Je hebt ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen, en hun ouders en/of jongvolwassenen.

Over ons team

Graag stellen we je voor aan het (weliswaar zelfbenoemde) allerleukste team van Mentaal Beter. Op het moment van schrijven bestaat ons snelgroeiende team uit zo’n 20 enthousiaste dames, waaronder GZ-psychologen, orthopedagogen, basispsychologen, dramatherapeuten en stagiaires. Ook is er een systeemtherapeut, kinderarts en psychiater aan ons verbonden. Het feit dat we meerdere vaktherapeuten in ons team hebben, maakt dat wij een extra breed behandelaanbod kunnen bieden aan onze cliënten. Als team zijn we extra geïnteresseerd in de rol van hechtingsrelaties binnen de aanmeldproblematiek. Ook zijn wij sterk in de diagnostiek en behandeling bij meiden met ASS. We zien onszelf graag als ambitieuze, betrokken en hardwerkende professionals, maar zijn ook een hecht team waar ruimte is voor humor en gezelligheid.

In ons zelforganiserende team ervaren we weinig hiërarchie en is er een informele sfeer, waardoor er een fijne samenwerking is. Voor onderlinge verbinding organiseren we graag borrels en teamuitjes. We zouden dit superteam graag uitgebreid zien, zodat we ons gezamenlijke doel verder kunnen realiseren: de mentale gezondheid van onze cliënten verbeteren, want wij geloven in jouw kracht!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in