+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Orthopedagoog-generalist | kind & jeugd Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de kinder- en jeugdpsychologie bij een vooruitstrevende ggz-organisatie die creativiteit en eigen inbreng waardeert. Werk met een scala aan behandelmethoden in een team van enthousiaste professionals. Geniet van een werkomgeving waar innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan, met ruime scholingsmogelijkheden, een toegewezen budget hiervoor, en de vrijheid om autonoom te werken binnen zelfsturende teams. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Bij deze ggz-organisatie is er een groot diversiteit aan behandelmethoden en dat maakt jouw werk zo lekker afwisselend. Meer weten? Lees dan snel verder!


Jouw nieuwe baan

Dit team richt zich op de behandeling van kinderen en jongeren (6 - 19 jaar) met diverse problematieken. In zowel diagnostiek als behandeling hecht men hier veel waarde aan een systemische benadering. Binnen het team werk je samen met 8 gezellige deskundigen, die minstens zo veel waarde hechten aan werkplezier. Door het team toegepaste methoden zijn onder andere: CGT, EMDR, ACT, PMT en systeemtherapie.

Wat ga jij doen?
Als interim orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor intakegesprekken, evaluatiegesprekken en de inhoud van de behandeling. Ook behandel jij ook je eigen cliënten en heb je de regie over hun zorgtraject. Je biedt werkbegeleiding en supervisie aan collega's. Je neemt actief deel aan het MDO.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze ggz-organisatie staat creativiteit hoog in het vaandel. Hier draait het om vernieuwing en eigen inbreng. Het zorgaanbod omvat zowel basis- als specialistische ggz, met een focus op hedendaagse psychologie. Er wordt gewerkt vanuit een persoonlijke aanpak. Cliënten en behandelaars zetten hier zelf de toon. Geen strakke protocollen. Het verschil met andere ggz-aanbieders zit in de aangeboden oplossingen, niet in de behandelde problematiek. Het doel is om cliënten te helpen om hun individuele doelen te bereiken en hen te leren om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven. Het draait niet om protocollen maar om de unieke behoefte van de cliënt. Moderne psychologie!

Deze fijne werkomgeving geeft jou als regiebehandelaar de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo zijn er veel scholingsmogelijkheden met een toegewezen budget en verlofuren. Creativiteit en eigen initiatief wordt zeker gestimuleerd en innovatie wordt aangemoedigd. Flexibiliteit is essentieel, zowel in de omgang met de cliënten als met jouw collega's.

Het belangrijkste is natuurlijk dat deze werkgever vertrouwen heeft in zelfsturende teams. Dat je werkt in een platte organisatie met kleine teams. Een plek waar jij je goed voelt en autonoom kunt werken. Waar jij zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg levert.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend heb je een BIG-registratie als orthopedagoog-generalist. Je bent gedreven en zet graag je expertise in om een persoonlijke aanpak voor jouw cliënten te creëren.


Arbeidsvoorwaarden

Voor deze zzp-opdracht kom je met de opdrachtgever een uurtarief overeen. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in