+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Chauffeur C en/of CE vanaf Doetinchem Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KSO Logistics

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Start je dag vroeg met een rit van Doetinchem naar het midden van Nederland. Je laadt automaterialen en bezorgt ze in de Achterhoek en omgeving. Het werk is soms zwaar, dus fit zijn is belangrijk. Je kunt ook in de avond of nacht werken om goederen naar depots te brengen. Dit is je kans om actief te zijn, te rijden en te zorgen dat alles op tijd aankomt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Je start 's morgens vroeg in Doetinchem (standplaats) en rijdt naar het midden van Nederland (omgeving Utrecht) met een motorwagen om goederen te laden. De goederen die je vervoert zijn veelal automaterialen. Van daaruit lever je de goederen correct af in de Achterhoek en omgeving. Per dag heb je ongeveer 30 - 40 losadressen. Het werk kan fysiek zwaar zijn, belangrijk dus dat je in goede conditie bent!Afhankelijk van je wensen behoort het ook tot de mogelijkheden om de aan- en afvoer van goederen naar verschillende depots of het sorteercentrum in de avond en/of de nacht te verzorgen.

Gevraagd

- Je dient een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overhandigen- In bezit van minimaal rijbewijs C (CE is een pre)- In bezit van een bestuurderskaart- Code95 afgerond- Woonachtig in de regio Doetinchem- Het bezit van een heftruck certificaat is een pré

Aanbod

KSO Logistics B.V., is een regionaal koeriers- en transportbedrijf dat zich richt op pakket- en palletdistributie, koeriersdiensten en op-& overslag. Door de samenwerking met meerdere partners zoeken wij altijd de juiste oplossing voor de zending, onze partners én onze klanten. Het overnight verzenden van pakketten en pallets, sameday delivery voor pakketten, het verzorgen van koeriersritten én distributieritten zijn hier voorbeelden van!

Uren

40 uur
32-40 uur per week

Salaris

Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in