+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker dagdienst Doetinchem Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,64 p/u

Vacature in het kort

Hou je van actief bezig zijn en samenwerken? Deze baan als magazijnmedewerker is perfect voor jou! Je werkt met een team aan het verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Ook zorg je voor de aanvoer van materialen voor de productie. Er is kans om te leren werken met een reachtruck. Je komt te werken in een bedrijf dat hulpmiddelen maakt voor mensen met een beperking. Ze vinden jouw ontwikkeling belangrijk en helpen je graag groeien. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het leuk om lekker de hele dag in beweging te zijn en samen te werken met je collega's? En daarnaast ook nog eens €14,64 per uur verdienen? Lees dan maar eens verder!


Magazijnmedewerker dagdienst Doetinchem

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever in Doetinchem zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Onze opdrachtgever is te omschrijven als een nuchtere en betrokken werkgever. Op locatie in Doetinchem wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling en productie van (elektrische) hulpmiddelen om mensen met een functionele beperking het maximale uit het leven te laten halen qua mobiliteit. De bedrijfscultuur is verder te omschrijven als een plek waar leren centraal staat en collega's elkaar verder helpen. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst.


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij verzamelt de goederen met behulp van een handscanner waarbij jouw oog voor detail het verschil maakt. Je let goed op waardoor je geen fouten maakt met de verschillende soms kleine onderdelen. Naast het verzendklaar maken van bestellingen voor de klant kan het ook zijn dat jij de aanvoer verzorgt voor de productie. In de hal naast het magazijn vindt namelijk de assemblage van de producten plaats. In deze functie is het noodzakelijk om (op termijn) goed te kunnen werken met de reachtruck. Verschillende producten staan opgeslagen op hoogte of moeten op hoogte worden weggezet. De reachtruck is in dat geval een onmisbaar hulpmiddel. Het is mogelijk om via ons jouw certificaat (opnieuw) te halen.


Wat vragen wij van jou?
  • jij hebt ervaring met allround werkzaamheden in het magazijn;
  • jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • jij hebt bij voorkeur ervaring op de reachtruck en bent in bezit van een geldig certificaat;
  • jij bent een echte teamspeler en hebt veel aandacht voor orde en netheid op de werkvloer.
Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever heeft oog voor jou als mens en collega. Alles wordt in het werk gesteld zodat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen. Samen groeien is de sleutel tot succes. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris van €14,64 op basis van hun beloningsregeling. Interesse in deze vacature? Reageer dan direct of Neem voor meer info contact op met Gijs via 0314-216155.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in