+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker 2 ploegen Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,66 p/u

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat klaarstaat voor elkaar. Als magazijnmedewerker bij een bedrijf dat horeca en festivals van dranken voorziet, ben je elke dag actief. Je verzamelt bestellingen, telt voorraad en houdt het magazijn netjes. Dit alles terwijl je lekker in beweging blijft. Werkplezier staat voorop, met een wekelijkse borrel om samen de week af te sluiten. Plus, je verdient een mooi salaris en krijgt de kans om door te groeien. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dagelijks je stappendoel halen?✅ Lachen met je collega’s!✅ Festivalgangers blij maken met een lekker drankje?✅ Allemaal pluspunten als je als magazijnmedewerker aan de slag gaat bij de Klok Dranken in Groenlo. Dagelijks verzamel je in 2 ploegen orders voor allemaal verschillende klanten bij elkaar. Ook lekker cashen met een salaris dat oploopt tot €15,66. Lees gauw verder en wie weet sta je binnen een week al te knallen!

Wat bieden wij jou
  • Topsalaris van €15,66
  • #werkplezier, dikke vrijmibo
  • Km vergoeding van €0,23 per kilometer
  • Uren garantie voor je uren
  • Opleidingsmogelijkheden, voor bv. de heftruck
  • Kans op een vast contract
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker bij De Klok heb je al ervaring met zwaarder orderpickwerk, of ben je weleens in de sportschool te vinden. Daarnaast vragen we van je:

  • Dat je eigen vervoer hebt om naar Groenlo te komen.
  • Dat je fulltime aan de slag wil in 2 ploegen.
Wat ga je doen

Ik kan je beter vertellen wat je niet gaat doen! Als magazijnmedewerker ben je echt niet alleen orders aan het verzamelen. Je start aan het begin van de ploeg op met het verzamelen van de orders. Kratten en fusten bier, flessen wijn, frisdrank, je kunt het zo gek niet bedenken of jij verzamelt het. Naast het orderpicken help je ook bij het tellen van de voorraad en maak je het magazijn schoon. Je zit dus zeker niet stil en je stappendoel haal je gemakkelijk! Naast alleen de stappen, train je ook gelijk je spieren! Dagje gewerkt? Mooi! Je kunt de sportschool overslaan. Goed excuus toch? Je werkt in 2 ploegen: 06:00-15:00 en 14:30 - 00:00

Waar ga je werken

Yess, als magazijnmedewerker ga je aan de slag in de familie van Grolsch Bedrijven. De Klok Dranken is een leverancier die levert aan verschillende horeca bedrijven en festivals. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten hun dranken in ieder geval geleverd krijgen. Ja, je hoort het goed, je doet het samen met collega’s! Je werkt in een gezellig team en je collega’s helpen je uit de brand! Nog even een vrijmibo om de week af te sluiten? Sluit gezellig aan!

Sollicitatie

Heyy, je bent er nog steeds!! Kan maar één ding betekenen: Jij wordt onze nieuwe magazijnmedewerker in Groenlo! Solliciteer direct en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Liever wat inplannen? Plan je belafspraak in via de bevestigingsmail. Toch nog vragen vooraf? Check onderstaande gegevens! Tot snel, Ajouw!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in