+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Magazijn medewerker installatiebedrijf Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

In Person Enschede

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m

Vacatureomschrijving

Is techniek jouw passie? Wil je bij een familiebedrijf in Hengelo meewerken aan de realisatie van grotere projecten in de utiliteit en industrie, zoals ziekenhuizen, sporthallen en distributiecentra? De medewerker materieel-materiaal zorgt voor het beheer van een efficiënte voorraad en goederenstroom. Hij ontvangt, controleert, slaat op, keurt of laat keuren, verzamelt en vervoert goederen en materialen. De medewerker materieel-materiaal zorgt voor de juiste spullen, op het juiste moment en op de juiste plaats. Overzicht en netheid is in deze functie belangrijk. 



Gevraagd

- Opleiding en/of werk- en denkniveau op minimaal MBO-3 niveau, eventueel aangevuld met cursussen en trainingen;
- Je beschikt over relevante ervaring/kennis m.b.t. materialen, gereedschappen en/of machines bij een installatiebedrijf;
- VCA- basis diploma is vereist of je bent bereid deze bij indiensttreding te behalen; (Verzorgt door In Person)
- Als persoon ben je communicatief vaardig, pro-actief/energiek en ben je faciliterend/dienstverlenend van aard;
- Het up-to-date houden van de benodigde vakkennis is een vereiste om de functie goed uit te kunnen voeren.



Aanbod

De medewerker materieel-materiaal zorgt voor het beheer van een efficiënte voorraad en goederenstroom.
Hij ontvangt, controleert, slaat op, keurt of laat keuren, verzamelt en vervoert goederen en materialen. De medewerker materieel-materiaal zorgt voor de juiste spullen, op het juiste moment en op de juiste plaats.
Overzicht en netheid is in deze functie als Magazijnmedewerker of Logistiek Medewerker belangrijk. Je gaat je mede bezig houden met alles wat onze monteurs nodig zijn om de mooie, diverse landelijke projecten goed uit te voeren. Je wordt verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen / uitgeven van materieel/ materiaal inventaris van magazijnen beheren, het doen van ingang- en uitgiftecontroles, het beheren van de magazijnvoorraad en het verwerken en archiveren van de bijbehorende documenten. Hierbij moet je in het bijzonder denken aan materiaal, gereedschappen, machines en middelen.
Binnen onze centrale afdeling materieel/materiaal in Hengelo beheren wij de gereedschappen voor alle vestigingen in Nederland, de monteurs, de projecten én onze productielocatie in Hengelo, waaronder machines (zaagmachines, lasapparatuur, draadsnijmachines etc.) van de werkplaats.

Naast de standaard set van gereedschappen die elke monteur bij zich heeft zijn er specifieke gereedschappen nodig op een project. Je controleert, keurt, repareert, zet klaar op projectaanvraag en registreert het gereedschap in het ERP systeem. Onze werken schaftcontainers, die periodiek terugkomen van de projecten, worden door jou gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast verzorg je de uitgifte en registratie van bedrijfskleding, PBM’s, EHBO middelen en dergelijke. Met jouw directe collega’s word je verantwoordelijk voor het opgeruimd en netjes houden van het magazijn en andere beschikbare ruimtes voor opslag, waarbij rekening wordt gehouden met de veiligheid en regelgeving van gevaarlijke stoffen. Samen zien we erop toe dat we aandacht hebben voor het thema ‘Veilig werken’.

Je krijgt een Vaste aanstelling of Detacheringscontract en het is Fulltime




Bedrijfsomschrijving

Een familiebedrijf dat hoogwaardige technische installaties levert. Aan de ene kant staan we voor onze opdrachtgevers, kwaliteit van de installaties en voor innovaties in de branche.Tegelijkertijd staan we voor het sociaal bewustzijn ten aanzien van onze medewerkers. Wij nemen nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid in de maatschappij en dat zie je op ieder niveau in de organisatie terug.Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is voor ons van onschatbare waarde. Wij willen tot de beste installatiebedrijven van Nederland behoren en om deze positie in te nemen houden wij stevig vast aan de kernwaarden die wij als bedrijf belangrijk vinden: - Wij zorgen voor milieu, veiligheid en onze gezondheid; - Wij hebben plezier in ons werk; - Wij zijn maatschappelijk betrokken; - Wij werken klantgericht en betrouwbaar. De verbinding van het sociale, maatschappelijke en economische aspect is onze kracht. Wij zijn een full service organisatie in de installatietechniek dat op maat gemaakte oplossingen ontwerpt, installeert en onderhoudt. Wij leveren resultaat. Hoe ingewikkeld de klus ook is, wij komen met een kwalitatief hoogwaardige oplossing. We staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd staan we voor het sociaal bewustzijn ten aanzien van onze medewerkers. Op ieder niveau in de organisatie is terug te zien dat wij onze verantwoordelijkheid in de maatschappij nemen. Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige complexe installaties, welke veilig en duurzaam zijn voor mens, milieu en maatschappij. Om de oplossingsgerichtheid en kwaliteit te waarborgen, investeren wij in onze mensen. Training en opleiding is bij ons onderdeel van het werk. We hebben niet alleen aandacht voor de ‘verplichte’ trainingen en opleidingen, maar kijken ook hoe collega’s zich verder kunnen ontwikkelen. Hiervoor bieden we passende opleidingstrajecten aan in onze eigen Academy.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in