+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Bleckmann Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Jij ziet een geweldig artikel online. Klik, bestel en de volgende dag in huis. Yes! Dat geeft een lekker gevoel! Dat artikel moet ergens vandaan komen. Grote kans dat jou pakket verzameld, nagekeken, ingepakt en verzonden is vanuit 1 van onze magazijnvestigingen van Bleckmann! En voor ons magazijn in Enschede zoeken wij magazijnmedewerkers die de klanten datzelfde “Yes” gevoel willen geven! Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?: In het magazijn hebben wij verschillende werkzaamheden. Het kan zijn dat jij je bezig gaat houden met het verzamelen van orders, dat je artikelen gaat tellen, sorteren en labelen of dat je helpt met het laden en lossen van artikelen! Kortom, geen dag is het zelfde. Wat ga je verdienen?: Jou harde werken en inzet worden beloond! Vanaf 16 jaar verdien je €13,27 bruto per uur. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en vakantiedagen. Wat dacht je van jezelf door ontwikkelen naar bijvoorbeeld heftruckchauffeur, administratief medewerker of teamleider? Dat kan!

Wij bieden:

Wat bieden wij jou? - Een bruto uurloon van €13,27 vanaf 16 jaar;
- Vakantiegeld en vakantiedagen;
- Ontwikkelingsmogelijkheden;
- Werk voor langere tijd;
- Werken met een leuk team in een schone en veilige omgeving;
- 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en 8,33% vakantietoeslag.

Wij vragen:

Om magazijnwerk bij Bleckmann in Enschede uit te voeren, vragen wij een aantal dingen namelijk, je bent: - In staat om de hele dag te staan en lopen en een tilbeweging te maken - Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen (wat uiteraard vergoed wordt) - Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30 en in drukke periodes kun je om 06:00 starten - Daarnaast hebben wij ook avonddiensten van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 22:00. De maximale starttijd is 16:00.

Waar ga je werken:

Onze relatie Bleckmann is een logistieke dienstverlener ten behoeve van de fashion-, retail- en lifestyle-merken. Het bedrijf verzorgd voor haar klanten het afhalen, opslaan en afleveren van zowel hangende kleding, cosmetische producten als verpakte goederen. Met een groot aantal vestigingen in Nederland bedient zij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens die er wereldwijd zijn. Werken bij dit bedrijf betekent werken binnen een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen, die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden. In Twente heeft deze klant meerdere locaties waar alle transport en logistieke werkzaamheden worden verricht. Dagelijks ondersteunen ruim 4000 teamleden om bovenstaande waar te maken en hiermee haar klanten te ontzorgen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in