+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oldenzaal.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker/Strijker Oldenzaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Wil jij als de nieuwe Magazijnmedewerker/Strijker van Bleckmann in Oldenzaal aan de slag? Wij bieden je 24 tot 40 uren per week afwisselende werkzaamheden in een dynamische werkomgeving. Je voelt je thuis in het strijken van kleding en bent fysiek fit om de uitdaging aan te gaan. Daarnaast ben je bereid om orderpicking taken op je te nemen tijdens rustige momenten. Je werkdag start vroeg, maar daar krijg je een hoop voor terug! Je zult voornamelijk bezig zijn met de voorbereidingswerkzaamheden voor het strijken van kleding. Klaar met deze voorbereidingen en eventueel strijken? Dan help je met het orderpicken. Je bent continu in beweging, waardoor geen dag hetzelfde is. Kom dan ons team versterken! Stuur je CV en motivatie door en begin aan een nieuwe uitdaging bij ons dynamische bedrijf. Laten we samen voor het beste resultaat gaan.

Wij bieden:

Wat bieden wij jou? - Vanaf 16 jaar een uurloon van €13,27 bruto - Urengarantie bij goed functioneren - Reiskosten van €0,10 cent per kilometer vanaf 10 km - Werk voor langere tijd - Schone, prettige en veilige werkomgeving. Zodra je werkt bij Bleckmann maak je gebruik van de volgende voordelen: - Gratis koffie/thee en soep in de bedrijfskantine en broodjes tegen betaling - Gratis parkeergelegenheid - Gratis gebruik van werkschoenen - Wekelijkse uitbetaling;
geen urenbriefjes maar automatische kloksystemen.

Wij vragen:

Voor deze functie bij Bleckmann in Oldenzaal, hebben wij een aantal vereisten namelijk: - Affiniteit/ervaring met strijken van kleding. - Je gaat helpen bij het orderpicken van de orders wanneer er weinig strijkgoed aanwezig is. - Je bent fysiek in een goede conditie om de hele dag staand te strijken. - Je bent in staat om sorteer en denkwerk te verrichten. - Je bent in staat om een VOG aan te vragen. - Je hebt nog geen vakantie in de zomer gepland. - Je bent in ieder geval dinsdag, woensdag en donderdag tussen 7:30 en 16:30 beschikbaar. (fulltime is een pre) - Je bent in staat om in goed Nederlands of Engels te communiceren.

Waar ga je werken:

Onze relatie Bleckmann is een logistieke dienstverlener ten behoeve van de fashion-, retail- en lifestyle-merken. Het bedrijf verzorgd voor haar klanten het afhalen, opslaan en afleveren van zowel hangende kleding, cosmetische producten als verpakte goederen. Met een groot aantal vestigingen in Nederland bedient zij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens die er wereldwijd zijn. Werken bij dit bedrijf betekent werken binnen een toonaangevend, professioneel team van bekwame en gepassioneerde mensen, die op een duurzame manier bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden. In Twente heeft deze klant meerdere locaties waar alle transport en logistieke werkzaamheden worden verricht. Dagelijks ondersteunen ruim 4000 teamleden om bovenstaande waar te maken en hiermee haar klanten te ontzorgen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in