+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.
Laad meer vacatures

Productietechnicus (Doetinchem) Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In onze productie gebruiken we slimme technologieën om onze producten te maken. Als Productietechnicus Elektrotechniek en Instrumentatie speel je een belangrijke rol. Je zorgt dat alles goed werkt en helpt mee om onze productie op topniveau te houden. Je bent de expert voor de installaties en denkt altijd na over hoe het beter kan. Je werk is essentieel voor ons succes. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Op de productielocatie wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan innovatieve technologieën om op een slimme wijze onze heerlijke producten te vervaardigen. Het succes van dit proces staat of valt natuurlijk met de technische kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Als Productietechnicus Elektrotechniek en Instrumentatie (E&I) word je een essentieel onderdeel van ons technisch team, waarin jij en je 49 collega's ervoor zorgen dat we continu optimaal kunnen blijven produceren. In jouw rol draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de werking van onze E&I-installaties tijdens de dagdienst. Dit omvat onder andere onze (kleur)sorteermachines, camera's en brandmeldinstallaties.

Als specialist fungeer je als het technische aanspreekpunt voor deze installaties en heb je een scherp gevoel voor wat er nodig is om nog betere prestaties te behalen. Heb jij een oog voor verbetering en ben je gericht op het vinden van oplossingen? Dan nodigen we je van harte uit om verder te lezen!



Gevraagd

Welke taken zijn aan jou toevertrouwd?

  • Je draagt de verantwoordelijkheid voor het behoud en de verbetering van de technische beschikbaarheid en prestaties van zowel de elektronische sorteermachines als de brandmeldinstallaties (BMI).
  • Je analyseert problemen, identificeert mogelijkheden voor verbetering en voert deze ook door aan onze E&I-installaties.
  • Je voert zelf specialistisch werk uit en biedt ondersteuning aan lopende projecten.
  • Je coördineert de uitvoering van werkzaamheden volgens de onderhoudsplannen, controleert de uitgevoerde taken en begeleidt de externe contractors.
  • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de werkvoorbereiding van jouw projecten; hierbij hoort het bestellen van de benodigde technische onderdelen, het voorbereiden van projecten en het zorgen voor een adequaat documentenbeheer.
  • Je fungeert als technisch aanspreekpunt voor jouw collega's in zowel de technische dienst als de productieafdeling.
  • Je adviseert je collega's over veilig werken met de technologie die wordt gebruikt.

Heb je nog niet met alles ervaring of pas je niet helemaal in het plaatje? Je bent alsnog welkom om te solliciteren!



Aanbod

  • Je hebt een diepgaande interesse in techniek en een solide kennis van E&ampI-installaties.
  • Je beschikt over minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau en hebt een afgeronde technische opleiding, zoals elektrotechniek, mechatronica of smart industry.
  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring met het uitvoeren, opzetten en verbeteren van onderhoudsprocessen.
  • Kennis van TPM en ervaring met SAP-EAM zijn een pluspunt.
  • Je bent proactief, ambitieus, vastberaden en vindingrijk.
  • Je presteert goed in teamverband en bent een echte teamspeler.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn opgericht door 32 aardappeltelers in 1962 en uitgegroeid tot een wereldspeler. Als Europa's grootste producent van aardappelproducten en één van de top vijf wereldmarktleiders, verbinden wij mensen, culturen en smaken door het brengen van joy aan tafels over de gehele wereld. Wij verwerken ruim 2 miljoen ton aardappelen per jaar, verspreid over 12 productielocaties in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Polen en China. Met een portfolio van ruim 100 onderscheidende aardappelproducten, zijn wij actief in meer dan 110 landen. De 2.500 collega's van ons worden gedreven door het grote potentieel van onze producten en de impact die zij hebben op kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid in onze keten: ‘van teler tot aan tafel’.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in