+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

Verpleegkundig specialist team ambulant Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.785 - € 6.264 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken als Verpleegkundig Specialist in een team dat trots is op hun vernieuwende aanpak en behandelhuis. Je gaat aan de slag in een collegiale sfeer waar iedereen gelijk is en samenwerking belangrijk is. Je krijgt de kans om mee te denken over ontwikkelingen en beleid. Het team biedt veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Je werk bestaat uit het bieden van complexe zorg en het uitvoeren van behandelingen. Plus, je krijgt een eigen scholingsbudget voor jouw ontwikkeling. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de enthousiaste en klantgerichte collega die meebouwt aan een team met een uitdagende opdracht? Ben jij iemand die de energie voelt om te vernieuwen zonder weg te gooien wat van waarde is? Kom dan werken binnen ambulant Doetinchem als Verpleegkundig Specialist binnen ons gedreven en vernieuwende team.

Jouw werkplek
Binnen ambulant Doetinchem wordt er gewerkt vanuit het behandelhuis. De patiënt wordt hier gezien en vanuit krijgt vanuit hier een behandeladvies op maat. De behandeling bestaat uit groepsbehandeling tenzij individuele behandeling noodzakelijk is.

In het team ambulant Doetinchem werken ongeveer 60 collega’s samen en zij bedienen patiënten uit een deel van de gemeente Bronckhorst en de gemeente Doetinchem in zijn geheel. Dit doet het team vanuit het Regionaal Ggz Centrum dat zich bevindt op het terrein van het Slingelandziekenhuis in Doetinchem en door het outreachende team op locatie in de regio of in de omgeving van de patiënt. Ambulant Doetinchem bestaat uit verschillende teams namelijk; een deeltijdteam, een outreachend team (voorheen FACT) en 2 politeams. Voor ons poli team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die graag in lead is en zelfstandig (onder supervisie van onze psychiater) de poli draait.

Het team ambulant Doetinchem is trots op de andere manier van werken en wat ze hebben neergezet met het behandelhuis. Er is een duidelijke visie en het groepsaanbod staat centraal. Er is veel oog voor het netwerk van de patiënt en deze wordt ook actief betrokken bij de behandeling. De behandelingen hebben een duidelijke kop en staart en er wordt doelgericht gewerkt volgens de richtlijnen. De regio is actief qua innovatie en nieuwe initiatieven. Het team wil het met en voor elkaar doen. Er heerst een collegiale en open sfeer en iedereen is gelijk. Collega’s krijgen de ruimte om mee te denken over ontwikkelingen en beleid en als je wil mag je daar ook een rol in hebben.

Zo werk jij
In de functie van Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van ons behandelhuis in de regio ambulant Doetinchem. Hier verricht je complexe verpleegkundige zorg en geprotocolleerde medische zorgtaken. Je verricht intakes en diagnostische werkzaamheden vanuit een geïntegreerd verpleegkundig en medisch-psychiatrisch referentiekader, stelt een diagnose en indiceert de behandeling. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie.Je draagt in nauwe samenwerking met de psychiater zorg voor de somatische screening en de farmacotherapie. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiëntendossier. Je stemt af met in- en/of externe disciplines.

Wat neem je mee
✔ Voor de functie van Verpleegkundig Specialist ben je in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ-Verpleegkundig Specialist (GGZ-VS) en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG).
✔ Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
✔ Je weet om te gaan met weerstand en bent in staat een vertrouwensband met patiënten op te bouwen.
✔ Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.
✔ Je hebt ervaring met het werken met mensen met psychose en/of ernstige persoonlijkheidsproblematiek.
✔ Je bent bereid om je verder te scholen en methodiektrouw te werken.

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een contract voor 28-32 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

  • Inschaling in functiegroep 65, met een bruto maandsalaris tussen € 4.785,- en € 6.264,- afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
  • De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.
  • Eigen scholingsbudget van € 1.500,- per jaar voor het behalen van de verplichte registratiepunten voor je 5 jaarlijkse herregistratie.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Herken jij jezelf? Reageer dan via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Wil je meer weten over de functie-inhoud? Neem dan contact op met Lidya Mesic, manager ambulant Doetinchem, via telefoonnummer 088-9335496.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in