+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.
Laad meer vacatures

BBL leerling techniek Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Wil je een technisch vak leren en meteen aan het werk? Als leerling techniek ga je 1 dag per week naar school en de rest van de week werk je bij een technisch bedrijf. Je kiest zelf welk technisch vak je wilt leren, zoals automonteur of lasser. Je krijgt goede begeleiding en de kans om een diploma te halen. Maintec betaalt je opleiding, boeken en zelfs een laptop! Ook krijg je een salaris, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om extra cursussen te volgen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Jij wilt graag een technisch vak leren, maar ook graag het werk. Dat kan! Als leerling techniek ga je 1 dag in de week naar school en de rest van de week ga je in de praktijk aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Dokkum. Het enige wat jij hoeft te doen is een technische mbo-opleiding uitzoeken waar je echt blij van wordt. Maintec regelt voor jou de rest!


Waar ga je werken?

Jij gaat via Maintec aan de slag bij een technisch bedrijf in de omgeving van Dokkum. Tijdens een eerste kennismaking bij Maintec gaan wij samen in gesprek en bekijken we jouw wensen. Hierna gaan wij voor jou op zoek naar een passende werkplek waar je ook de juiste begeleiding zult krijgen tijdens de opleiding. Wanneer je op sollicitatiegesprek mag komen bereiden wij jou goed voor zodat we jou hierna kunnen feliciteren met een mooie werkplek! Vervolgens krijg je een mooi contract aangeboden en gaan wij er samen voor zorgen dat jij je diploma behaald en een echte vakman wordt!


Wat ga je doen?

In dit bbl werk- en leertraject krijg je de kans om een technisch vak te leren door middel van praktijkervaring, terwijl je wordt opgeleid tot een gespecialiseerde technicus. Je hebt de vrijheid om een richting te kiezen die bij je past, zoals bijvoorbeeld automonteur, installatiemonteur, elektromonteur of lasser. Terwijl je vier dagen per week werkt bij een van onze technische partners in jouw regio, kies je zelf de richting en opleiding die aansluiten bij jouw toekomstplannen.. Met begeleiding van ervaren collega's voer je taken uit en naarmate je opleiding vordert, neem je steeds meer verantwoordelijkheid op je. Om de theoretische basis te versterken, breng je één dag per week door op school, waar je een technische mbo-opleiding volgt die bij je past. Naast vakspecifieke theorie, besteed je ook aandacht aan vakken als Nederlands, Engels, rekenen en Loopbaan & Burgerschap.

Twijfel je nog over welke richting je wilt inslaan? Geen zorgen! Maintec staat klaar om met je mee te denken!


Wat verwachten wij van jou?
  • Jij houdt van sleutelen, dingen repareren of bouwen: kortom jij houdt van techniek!;
  • Jij bent een doener en werkt graag met je handen;
  • Jij bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen;
  • Jij woont in de omgeving van Dokkum of bent bereid om naar Dokkum toe te reizen;
  • Jij gaat binnenkort starten met een technische bbl-opleiding op mbo-niveau 2, 3 of 4 - of zit al in de opleiding en bent nog op zoek naar een gave bbl plek.
Wat kun je van ons verwachten
  • Een salaris tussen de €850 en €2.500 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en de gekozen richting;
  • Geen kosten voor je opleiding, wij betalen jouw schoolgeld, boeken en een laptop!
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Leuke collega's, goede begeleiding op de werkvloer en een persoonlijke coach van Maintec om je te begeleiden naar je diploma;
  • Vergoeding voor jouw reiskosten;
  • Een contract voor de duur van je opleiding;
  • De mogelijkheid om op onze kosten verschillende cursussen of trainingen te volgen, zodat jij een echte vakman of vrouw kan worden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in