+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Donkerbroek.
Laad meer vacatures

Projectleider Geo Donkerbroek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

123 Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hoe ziet die droombaan eruit?

Als projectleider werk je aan meerdere opdrachten tegelijk. Je hebt een vaste klantenkring en krijgt te maken met de meest uiteenlopende landmeetkundige vraagstukken. Jouw klanten rekenen op jou. Zo regel je bijvoorbeeld het geautomatiseerd stuurlijnen zetten voor een aannemer, of zorg je dat gemeentes en overheden worden ontzien in hun basisregistraties. Verder? Je maakt meetrapportages voor opleverdossiers, en laat complete terrein-inmetingen via DTM’s of pointclouds uitvoeren. Nog meer? Je draait je hand niet om voor het opzetten complexe deformatiemetingen, terwijl je de volgende dag de helderste freesplannen of machinemodellen tevoorschijn tovert. Je werk is veelomvattend en gevarieerd. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een 18-koppig team, waaronder 10 landmeters die de meeste tijd in het veld doorbrengen. Zelf werk je vanuit onze prachtige kantoorlocatie in Donkerbroek, waar verder 4 ervaren tekenaars elke dag opnieuw het beste halen uit softwarepakketten als Autocad C3D, DG Dialog, Qgis, Move3, 3D Reshaper, etc. Jij begeleidt dat ThuisTeam en stuurt je mensen aan. Je maakt planningen en zit regelmatig met het management rond de tafel. Jij verbindt. Jij zorgt niet alleen dat iedereen weet wat de ander doet, maar ook waaróm dat gebeurt.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever werkt vanuit Donkerbroek, recht in het hart van de drie noordelijke provincies. De landmeetkundige organisatie biedt meetoplossingen in de breedste zin van het woord. De opdrachtgever laat zich ondersteunen door een hecht team van ervaren medewerkers, stuk voor stuk in staat om iedere opdracht perfect op maat uit te voeren. Zij hebben de kennis. Zij hebben de technologie.


Wat verwachten we van jou?
  • Als onze toekomstige collega heb je een Hbo-diploma (wellicht Geodesie of Civiele techniek) of kun je soepel uit de voeten op dat denk- en werkniveau.
  • Je hebt oog voor innovatieve ontwikkelingen, kunt goed communiceren, en bent betrouwbaar en nauwkeurig: die laatste twee voorwaarden stel je zelf ook aan de werkzaamheden waar wij als bedrijf onze naam aan verbinden.
  • Verder beschik je over minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende rol, en bezit je de ambitie om jezelf voortdurend te verbeteren.
  • Ervaring met Move3, GIS en Autodesk producten is een pre. Als je daar nog affiniteit met pointclouds of basisregistraties aan toevoegt, ben je nóg interessanter.
Hoe rijk ga je ervan worden?

Je stapt in een jong en enthousiast team, met mensen die dagelijks op zoek gaan naar de beste landmeetkundige oplossingen, in de breedste zin van het woord. Als bedrijf staan we dicht bij onze opdrachtgevers, omdat we beseffen dat in wederzijds vertrouwen het fundament ligt van gezamenlijk succes. Je gaat aan de hand van kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit onze business verder uitbouwen en krijgt bij ons alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Aandacht voor collega’s - en elkaar ook als mens op waarde schatten - vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes waarbij ook de eventuele partners welkom zijn. Je salaris is afhankelijk van werkervaring en kennis, terwijl onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima zijn.


123Recruiters – In 3 stappen naar je droombaan!

123Recruiters helpt jou op weg naar je nieuwe droombaan; wil je solliciteren druk dan op de sollicitatiebutton hieronder. Heb je aanvullende vragen dan mag je ons uiteraard altijd bellen.
We horen graag van je!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in