+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwolde (FR).
Laad meer vacatures

Projectleider Noordwolde (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Wil jij investeren in jouw ontwikkeling? Een baan hebben met boordevol verantwoordelijkheid hebben en je eigen klantbestand? Hou jij daarnaast ook nog van uitdaging in je werk en nauw samenwerken met je collega's? Check! Dan is dit de perfecte functie voor jou! Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Een goed en passend salaris!
  • Werken bij een echt familiebedrijf!
  • Kansen om jezelf te blijven ontwikkelen!
  • Werken op een prachtige locatie in Noordwolde!
  • Veel uitdaging en boordevol verantwoordelijkheid!
  • Werken in een echt gezellig en collegiaal team!
Wie ben jij

Als projectleider ben jij nieuwsgierig naar de beste oplossing, analytisch ingesteld en werk je nauwkeurig. Jij gaat de projecten leiden met jouw inzicht en ervaring. Daarom heb jij een proactieve houding en ben jij gedreven om mee te denken in innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van techniek en/of digitaal werken!

Denk je ontbrekende vaardigheden te hebben? Geen probleem! Wij staan open om je binnen onze organisatie verder te helpen met ontwikkelen en we leren je graag meer! Wel is het belangrijk dat je;

  • Je minimaal HBO werk- en denkniveau of MBO+ niveau hebt
  • Je bij voorkeur een schilder- of bouwtechnische achtergrond hebt, maar bent bovenal een echte coach die zijn team leiding geeft door te faciliteren.
Wat ga je doen

Als projectleider ben je de spin in het web en het vaste aanspreekpunt voor je eigen opdrachtgevers. Je stuurt het gehele traject aan, van de eerste gesprekken tot de oplevering en nazorg van het project. Je werkt samen in een team, jullie sparren samen om tot de meest klantgerichte oplossing te komen.

Je stuurt dus de uitvoering van jouw projecten aan en zorgt dat hierin alles op rolletjes verloopt. Dit doe je samen met de teamleiders en vaklieden. Daarnaast sta je continu in contact met je vaste contactpersonen bij opdrachtgevers en onderaannemers. Je werkt nauw samen met collega-projectleiders om te zorgen voor een goede capaciteitsplanning van onze eigen vaklieden.

  • Je werkt nauw samen met collega projectleiders om te zorgen voor een goede capaciteitsplanning van onze eigen vaklieden.
  • Je stuurt de uitvoering van jouw projecten aan en zorgt dat hierin alles op rolletjes verloopt.
  • Je hebt contact met je vaste contactpersonen bij opdrachtgevers en onderaannemers.
Waar ga je werken

De organisatie geeft jouw vrijheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, we werken altijd samen en helpen elkaar waar nodig. Het is een echt familiebedrijf met een informele sfeer en ze werken als één team. Uiteraard krijg je een passend salaris, een mooi pakket arbeidsvoorwaarden en we blijven continu investeren in je ontwikkeling.

Omdat we onze mensen vertrouwen, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Niet alleen om je werk goed en vooral ook met plezier te doen, maar ook om te groeien. Wil jij deze uitdaging bij ons aangaan en op gevangen worden in warm nest? Solliciteer dan snel!

Sollicitatie

Dus solliciteer snel hieronder om jouw kansen niet te missen! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in