+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doornspijk.
Laad meer vacatures

Schilder Doornspijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een gepassioneerde schilder met een kwast in je hand en een gevoel voor humor dat net zo kleurrijk is als je schilderijen? Kun jij niet wachten om de wereld om je heen te verfraaien met je creatieve penseelstreken? Dan hebben wij dé functie waar je spontaan een kleurrijke glimlach van krijgt! Als schilder ben je de vrolijke tovenaar of tovenares die verschillende oppervlakken betovert met je verf-magie. Van gezellige woningen tot bruisende kantoren en betoverende winkels, jij maakt ze allemaal schilderachtig mooi. Met jouw fantastische schildertechnieken geef jij muren, plafonds, houtwerk en meer een verbluffende afwerking. Daarnaast heb je een scherp oog voor detail en werk je nauwkeurig om de gewenste resultaten te behalen. Je bent bekend met verschillende soorten schildermaterialen en weet welke schildersgereedschappen je moet gebruiken voor elk project. Je houdt rekening met de wensen van de klant en zorgt voor een optimale klanttevredenheid.


Ben jij het?

Om jouw meesterlijke werk goed te kunnen uitvoeren vragen wij om enige aantoonbare ervaring als schilder, enige kennis van schildertechnieken en materialen komt daar ook zeker bij van pas. Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid zijn ook zeker handig in dit mooie vak. Zo kan jij een leuk en gezellig praatje houden met de huiseigenaren waar jij straks aan het werk bent. Jij mag ze dan vertellen waar jij mee bezig gaat. Leuk toch?


Wat wij bieden

Jij bent nu aangekomen op het leukste deel van de vacature van je dromen. Want laten we eerlijk zijn, bij dit fraaie schildersvak hoort natuurlijk ook een goed voorwaardenpakket. Deze arbeidsvoorwaarden zien er als volgt uit:

  • Jij krijgt van ons een mooi salaris conform de schilders-cao tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto. Afhankelijk van jouw werkervaring als schilder
  • Jij laat straks zien dat alles wat jij schildert in goud veranderd? Dan kan jij rekenen op een vast contract!
  • Jij krijgt van ons een spaarprogramma: Elke werkdag die jij werkt spaar jij punten. Deze punten kan je inwisselen voor de leukste cadeaus.
  • Jij krijgt van ons twee opleidingen per jaar, zodat jij in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden telkens mooie stappen kan maken. Faber betaald deze opleidingen voor jou.
  • Jij vindt dichtbij huis wonen toch ook belangrijk? En eerlijk is eerlijk, wat is er nou fijner dan dichtbij huis te werken. Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis.
  • Wij vinden binding en waardering voor onze vakkrachten erg belangrijk bij Faber, vind jij dat ook? Dan ben jij bij Faber aan het juiste adres. Zo organiseren bijvoorbeeld een zomer- en kerstborrel voor onze vakkrachten.
Mis jij nog zaken die jij echt belangrijk vindt in jouw toekomstige baan als schilder?
Laat het ons weten, zodat wij samen de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.

Waar jij werkt

Bij Faber vind jij de leukste baan in jouw buurt, hiervoor kom jij graag je bed uit. Daarom kunnen wij hier van alles opschrijven over een schildersbedrijf en wat er leuk is aan dat schildersbedrijf. Veel liever horen wij van jou waar jij jezelf ziet werken. Zie jij jezelf liever hoog in de steigers aan het werk aan een groot bedrijfspand of werk jij liever aan de mooiste particuliere woningen? Zo zijn er ook verschillen in de grootte van de teams waar je in kan komen te werken. Wij horen graag van jou, zodat wij samen met jouw wensen kunnen kijken welk schildersbedrijf het beste bij jou past. Zo ontpop jij je voordat je het weet als de beste schilder van jouw omgeving. Wat wil jij nog meer?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in