+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Storingscoördinator Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.183 p/m

Vacatureomschrijving

Je komt als servicecoördinator installatietechniek te werken bij een familiebedrijf die bekend staat om zijn kwalitatief erg goede dienstverlening en omschrijven de werknemer het als een erg fijne en goede werkgever. Het bedrijf is groot genoeg om de mooiste projecten zelfstandig aan te nemen, waarbij zij werken aan projecten in zowel de utiliteit, industrie als in de woningbouw. Daarnaast hebben zij meerdere disciplines in huis om zo de klant compleet te ontzorgen op alle vlakken. De tak waar jij werkzaam voor zal zijn is de industrie. Zo is onze opdrachtgever gespecialiseerd in het automatiseren van machines en productieprocessen. Hierbij verzorgen zij complete machinebesturingen, inclusief datamonitoring en managementinformatiesystemen. Daarnaast stellen zij zelf de machines in bedrijf over de hele wereld, voornamelijk binnen de voedselindustrie.
 


Als er een storing of reparatie melding binnen komt van een bijvoorbeeld een luchtbehandelingskast, ben jij als storing coördinator het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt ervoor dat de klant gerust gesteld wordt en gaat gelijk met de melding aan de slag.  Je plant gelijk een servicemonteur in en handelt de melding naar behoren af. Naast het plannen ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken van de werkbonnen en bedenkt je samen met de service monteurs een passende oplossingen.

In deze rol heb je dus veelvuldig contact met de klant over het verloop van de storing en de afhandeling, maar ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het inkopen en bestellen van materialen, het aansturen van onderaannemers en het maken van rapportages en verzorgen van een terugkoppeling richting de klant.

In deze rol als storingscoördinator ben je dus de schakel tussen de monteur en de klant, maar zorg je ook voor de juiste materialen. Daarom is kennis binnen de installatietechniek vereist.
 



Gevraagd

Als storingscoördinator installatietechniek beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 diploma werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbaar niveau óf gedegen werkervaring als monteur werktuigbouwkundige installaties;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als storingscoördinator in de installatietechniek;
  • Een VCA VOL diploma of bereid deze op onze kosten te behalen;
  • Basiskennis installatietechniek (W/E)
  • Oplossingsgericht, communicatief sterk en punctueel.


Aanbod

Als storingscoördinator installatietechniek kun je rekenen op:

  • Een bruto salaris tussen €3.300,- en €4.183 per maand op basis van 40 uur per week. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een uitdagende en zelfstandige functie met een mooi groeipad en veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Je krijgt, indien gewenst, een opleiding die aansluit bij jouw wensen.

Ben jij de storingscoördinator die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 229 82 (ook ‘s avonds of in het weekend). Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject. Als wij je detacheren bij de opdrachtgever zorgen we er dus voor dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s.
Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in