+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Teamleider Mobiele Surveillance Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SERIS Security

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij SERIS kun je Teamleider Mobiele Surveillance worden. Je leidt een team en werkt zelf ook buiten. Je zorgt dat alles goed loopt volgens de regels. Je geeft duidelijke instructies en helpt je team groeien. Bijzonder is dat je extra uren krijgt om je team goed te begeleiden. Ook zijn er kansen om meer te leren en door te groeien. Je hoort bij een grote familie die wereldwijd werkt aan veiligheid. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een leidinggevende functie? Word Teamleider Mobiele Surveillance bij Seris! Naast een gave functie bieden wij jou vrijgestelde uren zodat jij ruimte hebt voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van jouw team!

Functieomschrijving

In de rol van Teamleider Mobiele Surveillance ben jij de verbinder tussen het team en het kantoor waarbij representativiteit van groot belang is. Zelf surveilleer je ook en stuur je het team van mobiele surveillance aan. Je houdt je aan de vastgestelde procedures en ondersteunt de Manager Mobiele Surveillance indien nodig.

Dit ben jij als persoon:

  • Je vindt het niet alleen leuk om als surveillant te werken, maar ook om extra verantwoordelijkheden, bevoegdheden en uitdagingen aan te gaan.
  • Je hebt een sterke organisatorische vaardigheid en begrijpt het belang van goed georganiseerde operationele processen en procedures.
  • Je bent in staat heldere instructies te formuleren en zorgt ervoor dat collega's deze nauwgezet naleven, waarbij je hen aanspreekt en voorziet van constructieve feedback wanneer nodig.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband ben jij sterk, fungerend als aanvoerder van het team.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en vertegenwoordigt het team zowel op de werkvloer als op kantoor.
  • Je bent in staat om de belangen van zowel de collega's als de organisatie te begrijpen en draagt actief bij aan het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

SERIS biedt:

  • Een passend salaris, in overeenstemming met jouw ervaring en capaciteiten, per 4 weken, inclusief toeslagen voor onregelmatige diensten.
  • Minimaal 24 vakantiedagen.
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering.
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie

Bij SERIS ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een grote, internationale familie die zich inzet voor een veiligere wereld. Met zo'n 45.000 collega's wereldwijd en 400 toppers in Nederland, bieden wij niet alleen een prima salaris maar ook doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden. Zo doen we dat in een grote familie!

Solliciteren of vragen?

Wil je solliciteren of heb je nog vragen? Gebruik ons formulier voor eenvoudige sollicitaties. Geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Vul alleen jouw contactgegevens in, en wij bellen jou!

Voor vragen kun je een bericht sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen naar 088 - 737 47 00 of 06 - 29 53 36 82. We hopen snel van je te horen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in