+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider dienst- en hulpverlening ESSM Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting Humanitas

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting Humanitas

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.656 - € 5.483 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Het ESSM is op zoek naar een teamleider, die zich richt op de operationele aansturing van het team dienst- en hulpverlening, met een specialisatie in de bedrijfsvoering. Ben jij organisatorisch en administratief ijzersterk? Zie jij het als een uitdaging om alle processen soepel te laten verlopen, om het team te ondersteunen? Ben jij de inspirerende leidinggevende waar we naar zoeken? Dan is dit de functie voor jou!

Wie zijn wij?

Het Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van Stichting Humanitas biedt gespecialiseerde ondersteuning aan sekswerkers, slachtoffers van mensenhandel, mensen met hiv, LHBTI+ personen en anderen die vragen hebben op het gebied van seksuele- en/of genderdiversiteit.
Onder het ESSM vallen het Prostitutie Maatschappelijk Werk, het informatie- en dienstencentrum voor en door sekswerkers Door2Door, diverse opvangvoorzieningen voor slachtoffers van mensenhandel, Hiv Hulpverlening, LHBTI+ Support, The Hang-Out 010 voor LHBTI+ jongeren en het Transkoor 010.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als teamleider dienst- en hulpverlening geef je leiding aan het ESSM, samen met de manager en teamleider Opvang en Wonen. Je geeft operationele aansturing aan de medewerkers in dit team, zoals de maatschappelijk werkers, coördinator Door2Door en projectondersteuner. Hiernaast heb je de bedrijfsvoering in je portefeuille. Als teamleider geef je operationele sturing aan de medewerkers in de teams. Je coördineert en bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de hulpverlening en denkt mee in verbeteringen. Je neemt deel aan teamoverleggen, voert werkoverleg en fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen.

Naast de aansturing van de teams, ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het ESSM. Jij stelt jezelf tot doel om de organisatie van het ESSM zo sterk neer te zetten, dat deze het werk van de hulpverleners zo goed mogelijk ondersteunt. Onder jouw werkzaamheden vallen onder andere het verwerken van gegevens in AFAS, het accorderen van urenregistraties en de samenwerking met de ondersteunende diensten (ICT, finance, HR). Hierin trek je nauw op met de rest van het MT. Je geeft signalen door en bespreekt de resultaten en voortgang met het MT. In jouw werkzaamheden werk je nauw samen met beleidsadvies en projectondersteuning.

Gevraagd

Welke talenten en ervaringen neem je mee?

Wij zoeken iemand met een afgeronde hbo opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een zorg- of welzijnsorganisatie. Je hebt ervaring met het initiëren, implementeren, uitvoeren, monitoren en evalueren van kwaliteitseisen en overige werkwijzen en protocollen. Ook heb je ruime ervaring met het organiseren van de bedrijfsvoering op het gebied van o.a. HR en facilitair. Het is noodzakelijk dat je affiniteit hebt met gemarginaliseerde groepen en je kunt aansluiten bij onze visie. Je kunt goed plannen en organiseren, beschikt over goede mondelinge & schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en verbindende sociale vaardigheden. Ervaring met organisatorische processen in een grote organisatie is een pré.

Aanbod

Wij bieden:
  • Een functie in een team waarbinnen betrokkenheid en professionaliteit gecombineerd worden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week;
  • Een werkomgeving in een deskundige en professionaliserende organisatie, waarin jouw input gewaardeerd wordt;
  • Een passend salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding conform CAO Sociaal Werk schaal 10, het salaris bedraagt minimaal € 3.656,00 en maximaal € 5.483,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • De rest, daar komen we wel uit.
Informatie

Meer informatie over het ESSM en onze visie vind je op . Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marjan Both, manager ESSM via telefoonnummer: 06-19153305 of het Secretariaat van het ESSM, telefoonnummer 010 – 2365212.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Marjan Both te sturen via de sollicitatieknop.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij bij je eerste salarisbetaling.
Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas biedt al meer dan 75 jaar zorg en ondersteuning, een helpende hand in welke vorm dan ook, aan mensen met een hulpvraag in Rotterdam Rijnmond. In de wijk en bij de mensen thuis, Stichting Humanitas weet wat er leeft en speelt en zit in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving. Daardoor zijn we in staat om vroegtijdig en flexibel aan te haken als er problemen worden gesignaleerd.
Stichting Humanitas werkt momenteel in bijna 40 vestigingen met 2.500 medewerkers en ruim 1.000 actieve vrijwilligers die elke dag weer het verschil maken voor de stad, de regio en haar mensen. Ga voor meer informatie naar: .

Salaris

€ 3.656 - € 5.483 p/m
CAO Sociaal werk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in