+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Operator Mengerij Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Olympia

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je verantwoordelijk bent voor het mengen van grondstoffen in de diervoederindustrie? In deze rol zorg je dat de machines goed werken en houd je het proces in de gaten. Het bedrijf maakt voeding voor verschillende dieren en is altijd aan het groeien. Ze willen je graag in dienst houden als je goed werkt. Je start met uitzendwerk en kunt in de toekomst misschien in ploegendienst werken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie als operator in de diervoederindustrie? Blijf dan lezen!

In de rol van operator op de afdeling voor het mengen van grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse toezicht op de processen. Je zorgt ervoor dat de machines optimaal benut worden, en je hebt de volgende taken:

  • Op tijd grondstoffen verzamelen en bijvullen;
  • Kleine storingen aan de machines oplossen;
  • Toezicht houden op de processen.
Waar ga je werken?

Het bedrijf waar je aan de slag gaat, bevindt zich in Dordrecht en is actief in de productie en verkoop van voeding voor duiven, vogels en knaagdieren. Deze producten worden vervaardigd op de locatie in Dordrecht. Daarnaast produceren ze ook honden- en kattenvoer, wat in België wordt geproduceerd. Ze maken deel uit van een groter geheel met in totaal 7 productielocaties verspreid over België, Nederland en Frankrijk. Dit bedrijf staat bekend om zijn stabiliteit en voortdurende groei. Het is van essentieel belang om over eigen vervoer te beschikken om de locatie van het bedrijf te kunnen bereiken.


Wie ben je?

Voor deze positie is het van belang dat je eerdere ervaring hebt met geautomatiseerde systemen, zodat je snel de taken kunt oppakken. Je dient in staat te zijn om recepturen te lezen en te begrijpen, en je hebt de vaardigheid om proactief te denken, zodat je de recepten optimaal kunt verwerken. De recepten zijn in het Nederlands, dus het is essentieel dat je de taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst. Je hebt een MBO-werk- en denkniveau en voert de taken als operator uit op het niveau van VAPRO A.


Wat mag je verwachten?

We bieden een stabiele positie als operator. Bij een goede prestatie is het uiteindelijke doel om bij het bedrijf zelf in dienst te treden, waarbij je aanvankelijk op uitzendbasis begint. De werktijden variëren tussen 6.00 uur en 17.00 uur. Je kunt een dienst hebben van 6.00 uur tot 14.00 uur of van 9.00 uur tot 17.00 uur. In de toekomst zijn er plannen om in twee ploegendiensten te werken. Het salaris varieert tussen €2500 en €3200 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in