+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Lasser Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau DordtMij

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

🔥 Wil je aan de slag als lasser in een gezellig en hardwerkend team? Elke dag start je fris op locatie en werk je samen om damwandconstructies te lassen. Veiligheid is heel belangrijk. Na het werk zorgen jullie er samen voor dat alles netjes is. Je krijgt een goed salaris, werkt fulltime en elke dag is anders. Het team is belangrijk en we helpen elkaar. We zoeken iemand die van aanpakken weet en graag in een team werkt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

🔥 Kom jij ons team versterken als lasser? 🔥


Wat ga je doen?

Elke dag begint met een frisse start op locatie, waar je met jouw team de dag doorneemt en de taken verdeelt. Samen met de machinist en je collega’s zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jouw belangrijke taak? Damwandconstructies lassen met elektrische en CO2-processen, waarbij veiligheid altijd voorop staat! Aan het eind van de dag zorgen jullie er samen voor dat de werkplek netjes is opgeruimd, waarna je weer lekker naar huis kunt.


Wie zoeken we?
• Jij bent een teamspeler • In het bezit van een rijbewijs B • In het bezit van een VCA-certificaat

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris • Fulltime werk in een afwisselende omgeving • Een plek binnen een gezellig en hardwerkend team

Werktijden

Maandag t/m vrijdag


Wat verwachten we van jou?
• Je hebt de juiste certificaten en ervaring met lasprocessen • Je bent flexibel en kwaliteitsbewust, ook als het druk is

CAO:

Bouw


👉 Interesse?

Solliciteer direct via de knop hieronder of neem contact via ons contactformulier!

Over DordtMij DordtMij is een verbinder van mens en werk. Wij staan voor met onze waarden en normen voor een goede service voor zowel onze klanten als medewerkers. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben als uitzendorganisatie ruim 30 jaar ervaring in de technische-arbeidsmarkt en ons doel, het bij elkaar brengen van gemotiveerde mensen en enthousiaste opdrachtgevers vervullen wij met veel plezier.

Als uitzendkracht leer je snel wat we voor je doen en wat je van ons mogen verwachten. Wanneer jij als uitzendkracht dat stapje extra doet mag je dat ook van ons verwachten.

Bij ons wordt je geen nummer, je hebt immers een naam en zo willen wij met elkaar werken. Of je nu wekelijks langskomt of omdat je regelmatig van opdrachtgever wisselt je bent bij ons welkom als er iets is. Samen met jou proberen we de ideale baan voor jou te vinden met zicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever.

Of je nu binnen of lekker buiten wil werken, of dat het je eerste baan is of omdat je toe bent aan iets nieuws en ergens anders in wil groeien, we hebben altijd wel een leuke nieuwe baan voor jou.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in