+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Medewerker salarisadministratie Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren medewerker salarisadministratie met passie voor nauwkeurig werk. In deze rol speel je een belangrijke rol bij het verwerken van salarisgegevens. Je werkt in een team dat zorgt voor de salarisbetaling van veel collega's. Je krijgt de kans om actief mee te denken en te helpen bij het verbeteren van werkprocessen. Je werk is belangrijk voor het hele team en de organisatie. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Medewerker salarisadministratie

Ben je een medewerker salarisadministratie, met ervaring binnen de gemeente? Heb je kennis van AFAS systeemsoftware en een passie voor het nauwkeurig verwerken van salarisgegevens? Lees dan snel verder!

De gemeente Dordrecht is op zoek naar een gemotiveerde medewerker salarisadministratie die een belangrijke rol zal spelen in het efficiënt en accuraat verwerken van salarisgegevens. Als onderdeel van het team zul je verantwoordelijk zijn voor het beheer en de uitvoering van de salarisadministratie, waarbij ervaring binnen de gemeentelijke sector en expertise in AFAS systeemsoftware essentieel zijn.

Binnen een uniek samenwerkingsverband draag je samen met je team zorg voor een efficiënte, zorgvuldige uitbetaling van het salaris van +/- 3.200 collega's! Je krijgt volop ruimte om actief mee te denken in de doorontwikkeling van het team en het efficiënt inrichten van de werkprocessen.


Wat ga je doen als medewerker salarisadministratie?

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het controleren, valideren en verwerken van salarisbetalingen en -mutaties. Je bent cijfermatig en disciplinair ingesteld en toetst en signaleert op rechtmatigheid van fiscale wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden en CAO. Geconstateerde afwijkingen bespreek je intern met de senior specialist. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van output van de salarisadministratie. Je voert hierbij voorgeschreven controles uit op de salarisadministratie Je bent verantwoordelijk voor het maken van pro-forma berekeningen en werkgeversverklaringen. Tenslotte ben je binnen HR verantwoordelijk voor de afhandeling van tweede lijns salaris gerelateerde vragen.



Gevraagd

Wat neem je mee?
  • Een relevante mbo 4 of hbo-diploma, aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) is een vereiste, bereid om deel te nemen aan de Vakopleiding Payroll Services;
  • Kennis en ervaring met het werken met een personeel- en salarisadministratie, bij voorkeur met AFAS Profit en de vaardigheid om je snel een nieuw systeem eigen te maken;
  • Kennis van de CAO Gemeenten en APPA is een pré;
  • Goede beheersing van Microsoft Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift.

Daarnaast heb je als medewerker salarisadministratie een proactieve houding en voel je eigenaarschap. Je begrijpt dat elke stap in het proces gevolgen heeft voor de definitieve uitbetaling aan de medewerkers. Daarom baseer je je op feiten en niet op aannames, om zo tot een correcte uitbetaling te komen.

Je bent een klantgerichte, betrokken medewerker salarisadministratie die weet van aanpakken. Vol enthousiasme en met eigenaarschap bereik je je doel en door je vakkennis en ervaring, durf je een standpunt in te nemen. Je staat voor je vak, straalt dit uit en je weet je standpunt ook concreet te beargumenteren. Goede communicatievaardigheden zijn daarbij essentieel. Je maakt jezelf snel wegwijs in ons HR-systeem en onze regelingen. Je durft daarbij anderen om hulp te vragen of aan te spreken als dat nodig is en je bent dan ook niet bang om de telefoon te pakken.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Vacature: medewerker salarisadministratie

Reden: uitbreiding team

Duur: z.s.m. voor 3 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren: 32-36 uur

Schaal: 7 Gemeente CAO

Contractvorm: detachering, wegens de aard van de functie is ZZP uitgesloten

Werklocatie: voorkeur voor op kantoor, hybride in overleg



Bedrijfsomschrijving

Waar kom je te werken als medewerker salarisadministratie?De Servicegemeente Drechtsteden (SGD) levert aan zeven Drechtstedengemeenten en een aantal Gemeenschappelijke Regelingen en Zuid-Holland-Zuid organisaties kwalitatief hoogwaardige en efficiënte diensten op het gebied van financiën, informatisering, automatisering, documentaire informatievoorziening, communicatie, inkoop, facilitaire zaken, juridische zaken en HRM. Dankzij het SGD kunnen de betrokken organisaties zich meer richten op de kerntaken die zij vervullen voor de bewoners, bedrijven en instellingen. Het SGD is een samenwerkingsverband van diverse organisaties waarin circa 3.200 medewerkers werken, waarbij bedrijfscultuur en complexiteit van bestuurlijke processen zorgt voor een dynamische werkomgeving. Wij voeren niet alleen uit. Wij zijn het eerste servicecentrum binnen de Nederlandse overheid dat de partners ook op het gebied van advies en beleidsvorming samenbrengt.Ons teamJe gaat aan de slag in een ambitieus, betrokken team met 30 collega's. Er zijn (senior) medewerkers salarisadministratie, (senior) medewerkers rechtspositie en functioneel beheerders van AFAS werkzaam in ons team. We zijn elkaars sparringpartner, werken samen en hebben veel kennis en ideeën. We staan voor kwaliteit en streven naar een optimale dienstverlening voor onze klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in