+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Engineer Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als je voor deze functie kiest, kun je rekenen op een dynamische en afwisselende baan! In deze functie reis je namelijk regelmatig over de hele wereld om Rental equipment op te bouwen of te demonteren en klanten te ondersteunen. Daarnaast ben je onderweg om de Rental equipment bij de klant te onderhouden. Een onderdeel van de functie is het geven van trainingen om de medewerkers van de klant te leren omgaan met de equipment aan boord van de klant. Je bent dus met grote regelmaat in het buitenland of op zee.

Je bent uiteraard niet altijd op reis. Een belangrijk facet van de functie is (vanuit de locatie in Drachten) het inspecteren, onderhouden en moderniseren van de Rental equipment. In samenwerking met collega’s zorg je voor de voorbereiding van het efficiënt installeren van de equipment aan boord.

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier en enthousiasme in zijn werk heeft. Jij bent communicatief goed onderlegd en weet op de juiste manier te communiceren met de opdrachtgever en collega’s. Verder is flexibiliteit een must, nieuwe Rental aanvragen komen namelijk ook op korte termijn!

Wanneer je nog weinig werkervaring hebt, is dat geen probleem. Middels een intern leertraject word jij klaargestoomd tot Service engineer. Deze functie is ideaal voor een schoolverlater met relevante stage-ervaring of young professional die zich wil (door)ontwikkelen!



Gevraagd

Je hebt een afgeronde opleiding MBO/HBO Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Zeevaartschool, Mechatronica of vergelijkbaar

Jij voldoet aan de volgende criteria:

  • Functioneren onder offshore omstandigheden is geen probleem;
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het vele reizen een aantrekkelijk onderdeel;
  • Je hebt kennis- en (stage)ervaring met elektrische systemen;
  • Ervaring met hydraulische systemen is een pré;
  • Ervaring met Word en Excel is een pré;
  • Je bent proactief en hebt een “hands on” mentaliteit;
  • Je bent leergierig en durft te vragen;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift;
  • Het geven van trainingen vindt jij een leuke bijkomstigheid;
  • Enige technische bekwaamheid en zelfstandigheid is vereist, aangezien ondersteuning vanuit het bedrijf door de verschillende tijdszones, niet altijd onmiddellijk beschikbaar is.


Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Techniek en creatieve oplossingen staan bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, zij houden van korte communicatielijnen.

De juiste kandidaat krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling.



Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in