+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

BBL leerling lasser Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie leer je alles over lassen en metaalbewerking. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past, zoals een machinefabriek of scheepswerf. Je werkt vier dagen per week en gaat een dag naar school. Je leert niet alleen lassen, maar ook boren, branden, en meer. Je maakt producten van verschillende metalen. Je krijgt goede begeleiding en de kans om door te groeien. Plus, je krijgt een salaris, je opleiding wordt betaald, en je kunt certificaten halen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Zit je in je examenjaar van het VMBO en wil je in september starten met een BBL-opleiding tot lasser? Dan is dit je kans! Leer lassen, maak mooie dingen van metaal, verdien geld en behaal je MBO-diploma. Klinkt goed toch? 💪🛠️


Waar ga je werken?

Jij mag het vak leren bij een bedrijf in de omgeving van Drachten die jou alle begeleiding gaat geven die jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld een machinefabriek zijn, een metaalbewerkingsbedrijf of een scheepswerf. Tijdens een eerste kennismaking gaan wij met elkaar in gesprek en bekijken wij jouw wensen en alle mogelijkheden. Maintec heeft een groot technisch netwerk en een aantal leuke las vacatures open staan waar je de mogelijkheid krijgt om het vak te leren. Er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt!

Het opleidingstraject start in September, maar indien jij eerder beschikbaar bent, zijn er alvast mogelijkheden om te starten met werken.


Wat ga je doen?

Wil jij een expert worden in metaalbewerking als lasser of constructiewerker? Bij een gaaf metaalbewerkingsbedrijf in Drachten leer jij alles over metaal. Je werkt vier dagen per week en gaat één dag naar school voor de MBO-opleiding (allround) productietechniek. In deze opleiding kun je kiezen of je je wilt specialiseren in lassen of constructietechniek.

Wat ga je allemaal doen? Natuurlijk leer je lassen, maar dat is niet het enige! De wereld van metaal is breed en je leert ook boren, branden, hechten, tekening lezen en nog veel meer! Op de werkdagen ga je in de werkplaats aan de slag met verschillende metalen zoals staal, rvs en/of aluminium. Je zet deze onderdelen in elkaar tot een product. Denk aan het maken van een schroef voor een schip, een stalen onderstel van een vrachtwagen of zelfs een grote bier tank voor de productie. Jij draagt dus veel verantwoordelijkheid! Het onderstel dat jij hebt gebouwd voor die vrachtwagen, gaat uiteindelijk de weg op en moet tonnen kunnen dragen. Je werkt vanaf een technische tekening en maakt gebruik van moderne machines en gereedschappen. Hierin word je goed begeleid door een ervaren collega.


Wat verwachten wij van jou?
  • Jij weet het zeker, jij wil graag de lasser worden en kan ons vertellen waarom
  • Jij wil graag nieuwe dingen leren en steekt graag de handen uit de mouwen
  • Je woont in de omgeving van Drachten, Heerenveen, Leeuwarden of Groningen
  • Jij hebt je VMBO diploma (bijna) behaald en gaat september starten met een opleiding tot lasser of medewerker productietechniek
  • Jij spreekt goed de Nederlandse taal (minimaal B1 niveau)

Herken jij jezelf hier helemaal in en wil jij graag straten met dit gave BBL werk en leertraject tot lasser? Solliciteer dan direct!


Wat kun je van ons verwachten
  • MONEY: Salaris tussen de €800 en €2300 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd)
  • Geen kosten voor je opleiding, wij betalen jouw schoolgeld, boeken en een laptop!
  • Werken met toffe collega's, goede begeleiding van een ervaren monteur en een eigen Maintec coach die jou van A tot Z gaat helpen
  • De mogelijkheid om je las-certificaten te behalen of andere trainingen te volgen
  • 25 vakantiedagen per jaar en elk jaar in mei vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Een contract voor de duur van je opleiding en na het behalen van je opleiding een vaste baan!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in