+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

BBL opleiding techniek Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Wil je graag verder leren in de techniek, maar zie je op tegen 5 dagen per week naar school gaan? Dan is ons bbl werk- en leertraject perfect voor jou! Je gaat aan het werk, leert een technisch vak, en kiest zelf welke opleiding je wilt volgen. Wij betalen je opleiding en je krijgt een goed salaris. Ook bieden we begeleiding, een kans op een vast contract, en de mogelijkheid om door te leren na je opleiding. Dit alles in een leuke werkomgeving waar je echt iets kunt leren. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Je hebt je VMBO-diploma behaald en bent nu enthousiast om je verder te ontwikkelen in de techniek! Maar er is een kleine hobbel: je ziet het niet zitten om 5 dagen per week naar school te gaan. Geen zorgen! In dit bbl werk- en leertraject krijg je de kans om een technisch vak te leren, terwijl je aan het werk bent. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en wij nemen de kosten voor je mbo-diploma voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen, is een technische opleiding kiezen die bij je past. De rest wordt door ons geregeld!


Waar ga je werken?

Jij gaat via Maintec werken bij een van onze technische partners in de omgeving van Drachten. Dit kan een groot bedrijf zijn met meer dan 100 werknemers, maar ook een klein lokaal familiebedrijf met 10 collega’s. Wij helpen jou aan een passende bbl werkplek, die bij jou past, waar jij de juiste begeleiding krijgt en waar jij je kan ontwikkelen tot een echte vakman! Tijdens een eerste kennismaking gaan wij met jou in gesprek om jouw wensen en interesses in kaart te brengen. Daarna gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die daar bij past! Maintec heeft een aantal gave bbl werk- en leerplekken beschikbaar en een groot technisch netwerk. Er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt!


Wat ga je doen?

Techniek is overal, toch? Denk maar aan je ochtendritueel: je wekker, lampen, douche, koffiezetapparaat, nieuws op de tv en dan de stad in met de fiets, auto of bus. Cool toch? En weet je wat? Jij kunt daar een rol in spelen! Dit doe je door te werken en te leren bij een van onze technische opdrachtgevers in de omgeving van Drachten. Jij gaat 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school waar jij een technische mbo-opleiding naar keuze gaat volgen.

De keuze is aan jou om te beslissen wat je wilt doen. In de bbl-opleiding techniek kun je bijvoorbeeld kiezen voor elektro, auto's, installaties, of juist voor het sleutelen aan grote machines? Alles kan! Wij zijn er voor jou, om te luisteren naar wat je wilt en om te kijken wat mogelijk is.

Nog geen idee wat je wilt? No worries! Maintec denkt graag met je mee!


Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt je VMBO-diploma op zak of een technische vooropleiding gedaan;
  • Techniek is helemaal jouw ding en je staat in je vrije tijd dan ook graag met gereedschap in je handen;
  • Je bent een echte doener;
  • Ervaring is niet nodig, wel een leergierige en gemotiveerde instelling;
  • Je woont in de nabije omgeving van Drachten.

Herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en in een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat meer weten over bbl opleiding techniek? Neem dan contact op met Marloes via 06 48 801 159. Solliciteren via whatsapp is ook mogelijk!


Wat kun je van ons verwachten

We bieden een geweldige bbl werkplek waar je niet alleen je diploma kunt halen, maar ook een aantrekkelijk salaris kunt verdienen. Bij Maintec begeleiden we je van begin tot eind, terwijl je in de praktijk wordt opgeleid tot een vakman. Hier zijn de voordelen op een rijtje:

  • Een salaris tussen de €950 & €2500 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en richting;
  • Maintec betaald jouw gehele opleiding + studiebenodigdheden;
  • Een contract voor de duur van je opleiding met uitzicht op een vast contract;
  • Goede begeleiding van een ervaren monteur die jou het vak in de praktijk gaat leren;
  • Studiebegeleiding en ondersteuning van jouw eigen Maintec coach gedurende de opleiding;
  • Goede reiskostenregeling en 25 vakantiedagen;
  • Nog niet uitgeleerd? Dan is er de mogelijkheid om een vervolgopleiding te volgen of leuke cursussen te doen op kosten van Maintec.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in