+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

GZ-psycholoog Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons kun je deel uitmaken van een team dat hulp biedt aan mensen met verschillende problemen. Als GZ-psycholoog speel je een belangrijke rol door behandelingen te coördineren, gesprekken te voeren en samen te werken met collega's. We kijken naar het totaalplaatje van een persoon en focussen op wat mogelijk is voor langdurig herstel. Ons team is divers en werkt samen om cliënten te helpen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Word lid van een hecht team waar ruimte is voor jouw ideeën! Het team behandelt verschillende hulpvragen binnen de bggz en sggz.


Jouw nieuwe baan

Als GZ-psycholoog vervul je een betekenisvolle rol. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van behandelingen, waarbij je intakegesprekken voert, contact onderhoudt met verwijzers en samenwerkt met andere behandelaren. Je analyseert hulpvragen en stelt behandelplannen op, waarbij je het proces zorgvuldig volgt en indien nodig bijstuurt. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en begeleid je junior psychologen.

Jullie aanpak is gebaseerd op een holistische visie en de principes van positieve psychologie. Alle aspecten die bijdragen aan een langdurig herstel nemen jullie in overweging, waarbij leefstijl een centrale rol speelt. Jullie richten je vooral op de mogelijkheden en streven naar succesvolle ervaringen. De behandeling kan gecombineerd worden met supervisie of het vervullen van een docentschap.

In het team staat gelijkwaardigheid, autonomie, en een veilige omgeving voor cliënten centraal. Het team is divers en bestaat uit verschillende disciplines, waaronder psychomotorisch therapeuten, orthopedagogen, en ggz-agogen.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie richt zich op geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie, met een focus op het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welzijn. Ze streeft naar veerkrachtige, actieve en gezonde generaties die zelfstandig kunnen functioneren. Zij gelooft dat een integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot blijvend herstel.

De vestiging in Drachten is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van psychische klachten bij volwassenen, jongvolwassenen en kinderen vanaf 10 jaar, via de basis ggz en de specialistische ggz. Ze biedt zowel kortdurende als langdurige behandelingen voor uitdagende problematiek, zoals AD(H)D, autismespectrumstoornissen (ASS), depressie, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma, stressgerelateerde stoornissen en meer. Om duurzaam herstel te bevorderen, biedt ze een scala aan behandelingen aan, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, psychomotorische therapie, running therapie, groepsbehandeling en farmacotherapie.


Wat breng je mee?

Jij..

  • beschikt over een BIG-registratie als GZ-psycholoog; 
  • voelt je als een vis in het water binnen een multidisciplinair team; 
  • bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Arbeidsvoorwaarden

Voor deze zzp-opdracht kom je met de opdrachtgever een uurtarief overeen. Je werkt minimaal 16 uur per week.


Verdere informatie

Als zzp'er dien je te voldoen aan diverse overheidsregels en wetten. Tijdens het webinar zzp in de zorg vertellen wij je meer over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het zzp-schap. En informeren wij je over actuele wetswijzigingen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen. Zet donderdag 13 juni 2024 in jouw agenda en schuif om 19:30u online aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in