+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Content Marketeer Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als Content Marketeer werk je voor een bedrijf dat wereldwijd actief is. Je gaat aan de slag met het bedenken en maken van online inhoud om het merk te laten groeien. Dit doe je door verschillende soorten content te plannen, te maken en te delen. Je werkt ook samen met influencers en houdt in de gaten hoe goed je werk presteert. Er is ruimte voor jouw eigen ideeën en je krijgt korting op producten. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

In deze veelzijdige rol als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van content marketingactiviteiten voor een groothandel en distributeur met dealers in meer dan 40 landen. Jouw taken zijn bijzonder divers. Van het plannen, creëren, publiceren en beheren van effectieve campagnes op diverse online platforms tot het opstellen van content kalenders, het onderhouden van contacten met influencers, het schrijven van teksten, het ontwikkelen van visuele content, het beheren van sociale media-accounts en het monitoren van de prestaties van content. Het doel is om de merkbekendheid te vergroten, vertrouwen op te bouwen bij de doelgroep, leads te genereren en uiteindelijk de conversie te stimuleren. Ben je geïnteresseerd in deze boeiende marketingfunctie? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Direct een dienstverband bij de werkgever
  • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng
  • Team van 50 betrokken collega’s
  • Leuke en informele werksfeer
  • Gloednieuw en modern kantoor in Drachten
  • Personeelskorting op producten
wie ben jij

Jij bent een gedreven en creatieve content marketeer die zowel creatief is in het bedenken van originele concepten als in de uitvoering ervan. Dit betekent dat je in staat moet zijn om innovatieve ideeën te bedenken en ze vervolgens op een effectieve en originele manier aan de doelgroep te presenteren. Daarnaast ben je proactief, commercieel ingesteld, stressbestendig en flexibel. Nauwkeurigheid en precisie zijn kenmerkend voor jouw werkstijl.

  • je hebt een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van communicatie, marketing of design;
  • je hebt ervaring met het dagelijkse beheer van content marketingactiviteiten (breng je ook strategische expertise mee op het gebied van content marketing dan is dit een pluspunt);
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • je hebt kennis van Google Analytics en Adobe software;
  • je hebt affiniteit met de ruitersport (bijvoorbeeld vanuit hobby in de ruitersport actief).
wat ga je doen

Als Content Marketeer draag je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het beheer van de content marketingactiviteiten van dit groeiende bedrijf in Drachten. Jouw taken als Content Marketeer zijn bijzonder divers. Van het plannen, creëren, publiceren en beheren van effectieve campagnes op diverse online platforms tot het opstellen van contentkalenders, het onderhouden van contacten met influencers en het aangaan van samenwerkingen met nieuwe influencers die aansluiten bij de merkidentiteit. Ook het schrijven van teksten en blogs, het posten van stories en het ontwikkelen van visuele content, zoals foto's en video's, behoren tot jouw takenpakket als Content Marketeer. Daarnaast beheer je sociale media-accounts en monitor je statistieken voor contentoptimalisatie. Het beheren en bijhouden van marketingbudgetten, zodat investeringen optimaal worden benut en doelstellingen worden behaald, is ook onderdeel van deze veelzijdige marketingfunctie. Het uiteindelijke doel is om de merkbekendheid te vergroten, vertrouwen op te bouwen bij de doelgroep, leads te genereren en conversie te stimuleren. Als Content Marketeer werk je nauw samen met vier collega’s binnen een hecht en gemotiveerd marketingteam.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een groothandel en distributeur met dealers (ruitersportzaken) in meer dan 40 landen. Sinds de oprichting is het team gegroeid tot een hechte club van ruim 50 personen. Dit team kenmerkt zich door een sterke no-nonsense mentaliteit en het gezamenlijke doel om verwachtingen van klanten te overtreffen. Klanten zien dit terug in een persoonlijke service, een eenvoudig en overzichtelijk bestelproces en een snelle levering.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in