+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Content Marketeer Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Fiets v/d zaak

Vacature in het kort

In deze boeiende marketingfunctie als Content Marketeer speel je een cruciale rol in het uitdragen van het bedrijfsmerk en het bereiken van de doelgroep. Je krijgt de unieke kans om content strategieën te ontwikkelen en overtuigende teksten te schrijven die echt aanspreken. Geniet van een werkomgeving, leuke teamuitjes, en extra arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. Ontdek een functie waarin je creativiteit en analytisch vermogen volledig tot hun recht komen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een bevlogen Content Marketeer met ervaring in online content strategie, creatie en planning? In deze boeiende marketingfunctie ben je van onschatbare waarde voor het uitdragen van het bedrijfsmerk en het bereiken van de doelgroep. Je krijgt in deze baan de kans om content strategieën te ontwikkelen en overtuigende teksten te schrijven die niet alleen passen bij het bedrijfsmerk, maar de doelgroep echt raakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de content kalender en het zorgvuldig monitoren en analyseren van de resultaten, waardoor elke content strategie succesvol blijft. Je komt te werken in een marketingteam bestaande uit twee directe collega's. Binnen de organisatie werk je uiteraard samen met collega's van diverse afdelingen. Ben je enthousiast over deze uitdagende functie? Lees dan snel verder voor meer informatie!

wat bieden wij jou
  • Een direct dienstverband bij de werkgever
  • Boeiende marketingfunctie met veel uitdagingen
  • Een organisatie met groei ambities
  • Regelmatig leuke uitjes met collega’s
  • Extra arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
wie ben jij

Als Content Marketeer ben jij de visionaire kracht achter slimme content strategieën, die een bijdrage leveren aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Met jouw creativiteit weet je content te creëren, die niet alleen de aandacht trekt van de doelgroep maar ook het bedrijfsmerk versterkt. Je beschikt dan ook over een vlotte pen en uitstekende communicatie skills. Verder ben je bedreven in het analyseren van data, waardoor je continu de content strategieën aan het optimaliseren bent. En als laatste ben jij een teamspeler in hart en nieren, die samen met jouw collega’s opvallende content campagnes bedenkt en uitvoert.

  • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • je hebt ervaring met online content strategieën, -creatie en planning;
  • je hebt (enige) ervaring met SEO en SEA;
  • je hebt kennis van content management en publicatiesystemen.
wat ga je doen

In deze rol als Content Marketeer ben je van onschatbare waarde voor het uitdragen van het bedrijfsmerk en het bereiken van de doelgroep. Je krijgt als Content Marketeer de kans om content strategieën te ontwikkelen en overtuigende teksten te schrijven die niet alleen passen bij het bedrijfsmerk, maar de doelgroep echt raakt. Het is van groot belang dat deze boodschap consistent, overtuigend en in perfecte harmonie is in alle communicatie uitingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de content kalender en het zorgvuldig monitoren en analyseren van de resultaten. Je volgt nauwlettend de prestaties van de content op verschillende kanalen en gebruikt data-analyse om voortdurend te verbeteren, waardoor elke content strategie succesvol blijft. Met jouw scherpe oog voor trends in zoekmachineoptimalisatie breng je als Content Marketeer deze inzichten tot leven in praktische toepassingen. Kortom, een uitdagende en boeiende marketingfunctie waarin je veel kunt bereiken!

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en marktleider op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden die aangeboden worden middels een unieke (online) applicatie. Deze applicatie kunnen werkgevers gebruiken om hun werknemer op een makkelijke en slimme manier interessante extra’s te kunnen bieden. Denk hierbij aan een fiets van de zaak, fitnessabonnement, computer/tablets, mobiele telefoon of andere leuke extra's. Je komt te werken bij een bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur die gericht is op groei en ontwikkeling.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in