+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Content marketeer Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ROK Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.458 - € 4.225 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap in onze wereld en laat je creativiteit los als Content Marketeer. Jouw taak is om onze merken te laten stralen. Je vertelt verhalen en maakt mooie ontwerpen voor verschillende mensen. Je gebruikt hiervoor social media en onze website. Je kijkt goed naar wat mensen willen en maakt daar goede content voor. Je werkt met digitale tools en zorgt dat alles wat je doet, nog beter wordt. Met jouw hulp wordt onze communicatie nog mooier en vinden mensen ons makkelijker. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de wereld van ROK Groep en laat je creatieve en marketingexpertise de vrije loop in een rol waar jouw bijdrage essentieel is voor ons succes. Als Content Marketeer krijg je de kans om de labels van ROK Groep in de spotlight te zetten. Jouw podium wacht op je om een contentrevolutie te ontketenen die onze doelgroepen niet alleen boeit, maar ook aan ons bindt.

Als de ideale kandidaat content marketeer heb je een natuurlijk talent voor storytelling en een scherp oog voor design. Je voelt de contentbehoeften van verschillende doelgroepen feilloos aan en weet deze om te zetten in aantrekkelijke en effectieve content voor onze social media kanalen, website en richting onze klanten en kandidaten. Met jouw ervaring in digitale marketingtools en -platforms ben je een strategisch denker die resultaten analyseert en optimaliseert. Jouw vaardigheden in InDesign en Photoshop tillen onze visuele communicatie naar een hoger niveau, terwijl je vlotte pen en SEO-kennis zorgen voor content die gevonden en gewaardeerd wordt.



Gevraagd

Als content marketeer werk je nauw samen met verschillende collega’s binnen de teams van ROK Groep. Je speelt een cruciale rol in het creëren van content die elke fase van de candidate journey omvat.

Daarnaast ga je aan de slag met het:

  • Ontwikkelen van een doordachte contentstrategie op basis van klantbehoeftes en kernwaarden;
  • Creëren van content die onze bedrijfsdoelstellingen zowel online als offline ondersteunt;
  • Beheren en optimaliseren van content op diverse kanalen;
  • Monitoren en analyseren van contentprestaties om onze online- en offlinestrategieën continu te verbeteren.

Jouw inzet zorgt ervoor dat onze merken niet alleen zichtbaar zijn, maar ook aansluiten bij ons publiek.



Aanbod

Als je bij ons komt werken als content marketeer zorgen wij dat je dagelijks kunt aanschuiven in onze kantine voor een gezonde lunch. Je broodtrommel kun je dus thuislaten. Ook ligt er heerlijk vers fruit en krijg je uiteraard een modern ingerichte werkplek bij ons op kantoor in Emmeloord.

Ook krijg jij in ieder geval:

  • Een fulltime bruto startsalaris tussen de €2.458,- en €4.225,-
  • Reiskostenvergoeding en een iPhone en MacBook van de zaak;
  • 20 vakantiedagen met de optie tot bijkopen door middel van een individueel keuzebudget.

Bij ROK Groep ervaar je een gezellige en uitdagende werksfeer. Je kunt je collega’s uitdagen voor een potje darts, een staande meeting of in de pauze samen sporten bij de sportschool

in het pand naast ons. Verder bieden we jou interne en/of externe trainingsmogelijkheden, zodat jij jezelf kunt blijven door ontwikkelen.



Bedrijfsomschrijving

ROK Groep is de overkoepelende organisatie voor onze vier dynamische labels: Medicalhunt, Dujob, Dag1, en Quotec. Met 2 locaties, in Emmeloord en in Utrecht, kunnen we in een grote regio onze diensten aanbieden.Met een gedreven team werken we elke dag vol passie aan onze gezamenlijke missie: "Werk maken van talent". Bij ons staat naast inzet en hard werken, ontspanning en plezier hoog in het vaandel. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan onze ambitieuze doelen, terwijl je geniet van een goede balans tussen hard werken, plezier en ontspanning.Interesse?Is jouw interesse gewekt en zie jij jezelf als onze nieuwe Content Marketeer? Solliciteer dan vóór 15 mei 2024. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Fenna (Corporate Recruiter) via [email protected]. We kijken uit naar je sollicitatie en om jou mogelijk te verwelkomen in ons team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in