+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dronten.

Software Engineer Dronten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Denk jij dat iets beter kan? Heel goed! Bij dit bedrijf krijg je de kans om dat aan te kaarten en er mee aan de slag te gaan. Zo lang huurders, eigenaren en beheerders geen problemen hebben met het beheren van hun panden, contracten en huurders wordt het doel van deze opdrachtgever bereikt!



Gevraagd

  • Je hebt minimaal een HBO ICT opleiding afgerond
  • Je hebt kennis van ASP.NET (MVC), C#, HTML, CSS, Javascript/jQuery en SQL.
  • Je bent communicatief vaardig in zowel mondeling als in geschrift
  • Je bent tussen de 32-40 uur beschikbaar
  • Je denkt analytisch en oplossingsgericht en resultaten behalen is voor jou belangrijk
  • Je bent goed in teamverband maar kunt ook goed zelfstandig werken


Aanbod

Bij deze opdrachtgever is een goede sfeer enorm belangrijk. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden en deze opdrachtgever biedt een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke baan.


Meer informatie

Het kantoor van onze opdrachtgever zit in Dronten. Het salaris ligt tussen de €2500 - €4000 en is afhankelijk van ervaring.  Na enige tijd is er zeker kans op een vast contract en er wordt tijd voor scholing, ontwikkeling en zelfstudie gegeven. Reiskosten worden vergoed en een auto van de zaak is ook een mogelijkheid. Er zijn jaarlijks leuke uitjes en om het jaar gaat het hele team met elkaar naar het buitenland. Wordt jij nou enorm enthousiast bij het lezen van deze vacature en alle voordelen die deze opdrachtgever te bieden heeft? Solliciteer dan snel door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of de bellen naar 0651606471.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


In Nederland zijn er 355 gemeenten en zij hebben allemaal als belangrijkste taak om voor hun inwoners te zorgen. Zo regelen ze dat je een paspoort kunt aanvragen, dat kinderen naar school kunnen, ze zorgen ervoor dat woningcorporaties huizen kunnen bouwen en dat het duidelijk is waar bedrijven zich mogen vestigen en welke plekken bestemd zijn voor natuur. Een enorme taak! Vastgoedbeheer daarentegen is geen kerntaak voor gemeenten. Maar ze bezitten wel veel gebouwen en gronden. Voor veel gemeenten is het daarom lastig om een goed overzicht te hebben van het vastgoed dat ze in hun bezit hebben, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel onderhoud er nodig is. Daarnaast ontstaat er soms wel eens onduidelijkheid over het (snipper)groen in de stad. Hoort dit stukje gras bij mijn tuin of is het toch echt van de gemeente? Onze opdrachtgever is een onafhankelijk advies orgaan dat gemeenten en andere overheidsorganisaties kan helpen en adviseren op gebied van vastgoed en grondzaken. Vanuit het hoofdkantoor in Dronten geven ze dagelijks juridisch en financieel advies, maar ontwikkelen ze ook handige tools waarmee gemeenten en overheidsinstanties nog gemakkelijker inzicht hebben in hun vastgoed en grondzaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in