+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

(remote) Software Engineer Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Omschrijving
Als Remote Software Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan afwisselende werkzaamheden op het gebied van onderhoud doseerinstallaties. Je hebt veel contact met leveranciers, klanten en collega’s. Een kleine greep uit de dagelijkse bezigheden: het telefonisch beantwoorden van klantvragen en adviseren over reserve onderdelen, ondersteuning bieden aan de planner/service coördinator bij zijn dagelijkse bezigheden en offertes maken voor het leveren van de reserve onderdelen.

Baanaanbod
- een concurrerend salaris conform de CAO kleinmetaal- goede secundaire arbeidsomstandigheden- opleidingstraject van een jaar waar je alle ins en outs leert kennen- doorgroeimogelijkheden

Functie-eisen
- Afgeronde technische MBO 3/4 opleiding- Service en klantgericht - Ervaring in de foodindustry is een pre- Goede beheersing van de Nederlandse taal

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is 25 jaar geleden opgericht in heeft zich in die korte tijd opgewerkt tot een van de marktleiders in de branche. Zij ontwikkelen, engineren en installeren op maat gebouwde installaties.Hun machines zijn door heel Nederland te vinden in verschillende sectoren. Hier kan je denken aan de levensmiddelenindustrie, bakkerijsector en nog veel meer.
Zij installeren niet alleen maar ze onderhouden en repareren de machines ook. Een enorm dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
Bij dit bedrijf staat de werknemer voor op. Zij investeren in cursussen en trainingen om op deze manier de werknemer te voorzien van de juiste kennis.
Meer informatie? Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Locatie Zwolle
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in