+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.
Laad meer vacatures

CNC Machine Operator Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Demt-flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Als CNC Machine Operator bij ons bedrijf word je een expert in het werken met CNC-machines voor de timmerindustrie. Je dag bestaat uit het bedienen van deze machines en het helpen verbeteren van onze processen met jouw slimme ideeën. Je bent belangrijk voor het soepel laten verlopen van de productie en zorgt ervoor dat alles wat we maken van topkwaliteit is. Je werkt samen met een team en jouw inzet is cruciaal voor ons succes. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als CNC Machine Operator bij demt-flex in Drunen ben jij dé machinewhisperer van de timmer industrie! Jouw dagen worden gevuld met het bedienen van CNC-machines, waarbij je niet alleen de productie soepel laat verlopen, maar ook met jouw briljante ideeën meedenkt over verbeteringen van de processen. Als een ware teamspeler draag je bij aan de aansturing van de werkvloer en zorg je ervoor dat elke deur en elk kozijn perfect uit de machine komt gerold.



Gevraagd

Om jouw rol als CNC Machine Operator bij demt-flex succesvol te vervullen, zoeken wij een enthousiaste teamspeler met minimaal 6 maanden tot een jaar ervaring als machine operator. Een VCA Basis certificaat en een rijbewijs B zijn onmisbaar, net als jouw scherp oog voor detail. De Nederlandse taal beheers je goed, want goede communicatie is key. Heb je nog geen CNC-kennis? Geen zorgen! Wij zorgen voor een interne opleiding om jou alle fijne kneepjes van het vak bij te brengen.



Aanbod

Bij demt-flex bieden wij jou niet alleen een baan, maar een avontuur in de timmer industrie! In loondienst kun je rekenen op een salaris tussen €15,- en €17,-, afhankelijk van jouw ervaring en skills. En de gezelligheid? Die staat hoog op onze agenda! Borrels, teamactiviteiten en een hecht team maken werken bij demt-flex niet alleen professioneel, maar ook plezierig. Dus, klaar om samen met ons de timmer industrie te veroveren? Solliciteer nu en start jouw avontuur met demt-flex! 🚀✨



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij demt-flex, jouw nieuwe werkfamilie in de timmer industrie! Met een werkplek in Drunen, bieden wij je niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook een dosis gezelligheid. Borrels en andere leuke activiteiten zijn geen uitzondering, want bij demt-flex geloven we dat werken niet alleen productief, maar ook plezierig moet zijn. Samen met jouw collega’s vorm je niet alleen een team op de werkvloer, maar ook een hechte groep buiten werktijd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in