+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.
Laad meer vacatures

CNC Machine Operator Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Demt-flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 25 - € 32 p/u

Vacature in het kort

Als CNC Machine Operator bij ons in het levendige Drunen speel je een belangrijke rol in de timmerindustrie. Je werkt met CNC-machines en zorgt dat alles goed loopt. Ook denk je mee over hoe we dingen nog beter kunnen doen. Je bent echt de motor achter onze producten. Bij ons is jouw mening waardevol en kun je helpen met het leiden van het team. Je krijgt de kans om echt iets bij te dragen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als CNC Machine Operator bij demt-flex in het bruisende Drunen ben jij de maestro van de timmer industrie! Jouw dagen worden gevuld met het bedienen van CNC-machines, waarbij je niet alleen de productie draaiende houdt, maar ook met jouw creatieve brein meedenkt over verbeteringen van de processen. Jij bent de kracht achter de deuren en kozijnen die ons bedrijf verlaten. Daarnaast krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan de aansturing van de werkvloer, want bij demt-flex mag jouw inbreng niet ontbreken!



Gevraagd

Om jouw rol als CNC Machine Operator bij demt-flex succesvol te vervullen, zoeken wij een enthousiaste vakman of -vrouw met minimaal 6 maanden tot een jaar ervaring als machine operator. Een VCA Basis certificaat en een rijbewijs B zijn must-haves. En vergeet niet: een goede dosis humor en de Nederlandse taal beheers je goed. Geen zorgen als je nog geen CNC-wizard bent, wij verzorgen een interne opleiding om jou alle skills bij te brengen die je nodig hebt!



Aanbod

Bij demt-flex bieden wij jou niet alleen een opdracht, maar een avontuur in de timmer industrie! Als ZZP’er kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen €25,- en €32,-. En de gezelligheid? Die staat hoog op onze agenda! Borrels, teamactiviteiten en een hecht team maken werken bij demt-flex niet alleen professioneel, maar ook plezierig. Dus, klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en start jouw avontuur met demt-flex! 🚀✨



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij demt-flex, jouw nieuwe thuishaven in de timmer industrie! Wij bieden in Drunen niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook een goede dosis gezelligheid. Borrels en andere leuke activiteiten staan regelmatig op de agenda, omdat werken bij demt-flex niet alleen draait om productiviteit, maar ook om plezier. Samen met jouw collega’s vorm je niet alleen een team op de werkvloer, maar ook een hechte groep buiten werktijd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in