+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Druten.

Hardware Engineer Druten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als hardware engineer industriële automatisering (IA) ontwerp en teken je elektrische en besturingsinstallaties. Jij bent een echte techneut. Wat je doet? Als hardware engineer ontwerp en teken je elektrische en besturingsinstallaties. Het mooie van je werk? De afwisseling. Je wordt volledig in beslag genomen door het ontwerpproces en het berekenen en controleren van jouw installatie. Je schakelt moeiteloos tussen je collega’s van de panelenbouw en de buitendienst. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Afferden.


Lever topkwaliteit

Je werkt als hardware engineer IA samen met collega’s uit de panelenbouw en de buitendienst aan verschillende opdrachten. Iedere keer gaat het weer om een andere installatie, andere klanten of verschillende standaarden. Dat maakt jouw werk technisch uitdagend. Bijvoorbeeld besturingskasten ontwerpen. Of het tekenen van hoofdverdelers. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige hardware engineer industriële automatisering. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Verzamelen van informatie over de huidige besturingstechnische installatie van de klant. Je checkt hoe het is ingericht en hoe het ingericht moet worden. Met die informatie ga je aan de slag.
• Uitvoeren van berekeningen en controles. Zo zorg je dat jouw ontwerpen aan alle regels en wensen voldoen.
• Onderhouden van contacten met klanten en leveranciers, als technisch aanspreekpunt. Dit word je als je wat meer ervaring hebt.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als een techneut die leergierig is, plezier in het werk heeft én initiatief durft te nemen. We vinden het belangrijk dat je wil leren en groeien. Bij ons krijg je de kans fouten te maken. Daar leer je alleen maar van. En anders durf je vragen te stellen om erachter te komen hoe het moet. Daarnaast beschik je als zorgvuldige hardware engineer industriële automatisering over:

• Minimaal een mbo-diploma Industriële Automatisering of Elektrotechniek.
• Ervaring met industriële hardware en installaties.
• Kennis van EPLAN en AutoCAD, of de bereidheid dit te leren.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in