+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Senior Electrical Hardware Engineer Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kranendonk Smart Robotics

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je bent de dag een heerlijke kop koffie. Daarna ga je aan de slag met het ontwerpen van elektrische tekeningen voor een nieuw project. Je opent EPLAN en begint met het uitwerken van de benodigde schakelschema's en lay-outs. Hierbij houd je rekening met de functionele eisen en de interdisciplinaire aspecten van het project. Regelmatig overleg je met het softwareteam om ervoor te zorgen dat de elektrische en softwarecomponenten goed op elkaar aansluiten.

Halverwege de ochtend word je gevraagd om de assemblageafdeling te ondersteunen. Er is een probleem ontstaan tijdens het assemblageproces van een machine en jouw expertise is nodig om het op te lossen. Je gaat naar de productiehal en werkt samen met de assemblagetechnici om het probleem te identificeren en een oplossing te vinden. Je zorgt ervoor dat het assemblageproces volgens plan verloopt en dat eventuele technische uitdagingen worden overwonnen.

Na de lunch ga je verder met het maken van kabelberekeningen en koelingsberekeningen voor de elektrische schakelkasten. Je zorgt ervoor dat de kabels en componenten op een efficiënte en veilige manier worden geplaatst, rekening houdend met de stroomsterktes en de warmteafgifte.

Aan het einde van de middag verzamel je alle documentatie en tekeningen die je hebt gemaakt en zorg je ervoor dat ze correct worden gearchiveerd. Je maakt aantekeningen van de voortgang van het project en de beslissingen die zijn genomen. Dit zorgt ervoor dat alle informatie gemakkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's. Voor je het weet zit de werkdag erop.


Wat verwachten wij van de functie
  • Je hebt een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek
  • Je hebt kennis van elektrotechnische normen en voorschriften
  • Kennis van traditionele productiegerichte en functionele tekenstijlen, met specifieke ervaring in EPLAN p8
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in het zelfstandig ontwerpen van industriële hardware installaties
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk
  • Je ben in staat om gestructureerd en planmatig te werken
  • Ruime ervaring met het creëren van EPLAN-macro-typicals

Daarnaast worden de volgende vaardigheden en kennis als pre beschouwd:

  • Ruime ervaring met het maken van kabel- en koelberekeningen.
  • Ervaring met risicobeoordeling volgens EN ISO 13849-1
  • Ervaring met Performance Levels (PL)
  • In het bezit van safety-certificering.
  • Kennis van Ridder ERP
Bedrijfsprofiel

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij Senior Electrical Hardware Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.


Reageren op de vacature

Enthousiast? Dan horen we graag van je. Stuur direct je CV naar onze recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. We nemen binnen een week contact met je op.

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Senior Electrical Hardware Engineer kan je contact opnemen met John Takkebos 06-22701123 of per mail.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in