+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Electrical Engineer – PCB Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.900 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van elektronica als Electrical Engineer - PCB, waar je bij een toonaangevende producent de kans krijgt om je te onderscheiden in het ontwikkelen van analoge hardware op PCB-niveau. Werk samen met een dynamisch R&D-team, draag bij aan het verbeteren van ontwikkelingsprocessen en de innovatie van nieuwe producten. Jouw expertise zal een directe impact hebben op de wereldwijde kwaliteit van elektronische producten. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar! Ben jij klaar voor een spannende kans in elektronica? Als Electrical Engineer – PCB bij een toonaangevende producent in ‘s-Hertogenbosch, krijg je de kans om te schitteren in het ontwikkelen van analoge hardware op PCB-niveau. Ontdek jouw mogelijkheden en laat jouw talent schijnen in deze boeiende rol!


Wat ga je doen?

In deze rol als Electrical Engineer – PCB ga je voor onze opdrachtgever aan de slag met het ontwikkelen van analoge hardware op PCB-niveau. Je zult verantwoordelijk zijn voor het analyseren van specificaties en het vertalen ervan naar technische ontwerpen. Daarnaast ga je PCB-layouts ontwerpen en simuleren, waarbij je rekening houdt met factoren zoals signaalintegriteit en EMC. Je werkt nauw samen met het R&D-team en draagt bij aan het testen en valideren van de ontworpen hardware. Jouw expertise en innovatieve aanpak zullen cruciaal zijn voor het succes van onze partner in ‘s-Hertogenbosch.

Als Electrical Engineer – PCB krijg je de kans om jezelf continu te blijven ontwikkelen en te groeien in een dynamische omgeving. Je zult betrokken zijn bij het identificeren en implementeren van verbeteringen in het ontwikkelingsproces en het bijdragen aan de innovatie van nieuwe producten. Jouw bijdrage zal een directe impact hebben op de kwaliteit en prestaties van elektronische producten die wereldwijd worden gebruikt.


Jouw werkzaamheden
  • Specificaties analyseren en vertalen naar technische ontwerpen;
  • PCB-layouts ontwerpen en simuleren met aandacht voor signaalintegriteit en EMC;
  • Samenwerken met het R&D-team voor het testen en valideren van ontworpen hardware;
  • Identificeren en implementeren van verbeteringen in het ontwikkelingsproces;
  • Bijdragen aan de innovatie van nieuwe producten en technologieën.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo- of universitaire opleiding in Electrical Engineering, Embedded Systems of vergelijkbaar;
  • Kennis van en ervaring met PCB-ontwerpsoftware zoals Altium Designer of Eagle;
  • Begrip van analoge hardware-ontwerp principes en ervaring met simulatiesoftware zoals LTspice;
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om specificaties te vertalen naar technische ontwerpen;
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden, die effectief kan samenwerken met multidisciplinaire teams;
  • Proactieve houding en creatieve mindset voor het identificeren en implementeren van verbeteringen in het ontwikkelingsproces.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever heerst een dynamische en innovatieve cultuur waar teamwork en creativiteit worden aangemoedigd. Je wordt omringd door gepassioneerde professionals die streven naar technologische vooruitgang en continue verbetering. Ontdek een omgeving waar jouw talent en proactieve houding worden gewaardeerd en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in