+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Elektrotechnisch Engineer Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Actief Werkt!

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

In deze functie als Engineer Elektrotechniek bij een toonaangevend bedrijf werk je aan verschillende projecten in de utiliteitsbouw. Je helpt bij het bedenken van technische oplossingen en hebt ruimte om te groeien. Je werk is belangrijk voor het analyseren en ontwerpen van elektrotechnische installaties. Je krijgt een fijne werkomgeving, de kans om deels vanuit huis te werken, en een pakket met extra voordelen zoals korting op sporten en workshops over gezondheid. Ook krijg je een laptop en telefoon van het bedrijf. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Een vooraanstaand elektrotechnisch bedrijf is op zoek naar een Engineer Elektrotechniek om toe te treden tot hun dynamische team. In deze rol werk je aan diverse projecten binnen de utiliteitsbouw en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van technische oplossingen. Dit bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving, flexibiliteit, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke groei.

Als Elektrotechnisch Engineer speel je een cruciale rol in het proces van technische analyse, basisengineering en calculatie van elektrotechnische installaties. In samenwerking met het projectteam werk je aan projecten met een bereik van 20 K tot € 1,5 miljoen. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de behoefte aan materialen en apparatuur, onderhoudt contacten met leveranciers en bent betrokken bij de uitvoering, inclusief ondersteuning van projectteams. Daarnaast krijg je de kans om binnen de organisatie te werken aan de ontwikkeling van BIM.


Over het opdrachtgever

Als betrouwbare partner in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en beveiligingsinstallaties is dit bedrijf al meer dan decennia actief. Met meer dan 90 medewerkers bedienen ze een gebied binnen een straal van 60 kilometer rond Veghel en werken ze voor vooraanstaande opdrachtgevers, variërend van logistieke centra tot gerenommeerde vastgoedontwikkelaars en historische kastelen.


Wat wij jou bieden

Een gezellige en ontspannen werksfeer met korte communicatielijnen. 32-40 uur per week met de mogelijkheid tot deels thuiswerken. Salaris tussen €3.500 en €5.000 bruto per maand (bij 40 uur). 38 vakantiedagen per jaar. Aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket inclusief winstdelingsregeling, korting op bedrijfssporten, vitaliteitsworkshops en de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief aandelen te kopen. Laptop en telefoon ter beschikking gesteld. Bedrijfspensioenregeling. Ruimte voor persoonlijke ideeën en ontwikkeling.


Wat vragen wij van je

MBO/HBO-opleiding in elektrotechniek. Kennis van calculatie en rekenhulpmiddelen, bij voorkeur ervaring met relevante software. Zelfstandig, proactief, communicatief vaardig, klantgericht en stressbestendig. Focus op efficiëntie, kwaliteit en nauwkeurigheid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in