+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Inspecteur elektrotechniek + auto van de zaak Oss Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CityTalents

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.200 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als inspecteur elektrotechniek maak je elke dag technische installaties veiliger. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je praat met mensen die de installaties gebruiken, zodat je problemen op tijd ontdekt en oplost. Na de inspectie geef je duidelijk advies. Je werkt aan verschillende projecten en deelt je kennis met anderen. Na het harde werk sluit je de week gezellig af met je team. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als inspecteur elektrotechniek inspecteer jij technische installaties om deze elke dag een stukje veiliger te maken. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van diverse inspecties om gevaarlijke situaties te voorkomen. Door vooraf goede gesprekken te voeren met de gebruikers van de installaties, stel je problemen vroegtijdig vast en los je deze op. Achteraf controleer je natuurlijk of alles voldoet aan de relevante wet- en regelgeving. Na jouw inspectie voorzie je de klant of jouw collega van een duidelijk advies waarmee zij aan de slag kunnen. Met dit proces voorkom je vervelende calamiteiten zoals bijvoorbeeld kortsluiting in een groot distributiecentrum.

Je deelt ook jouw kennis over thermo grafische of machineveiligheidsinspecties. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige inspecteur elektrotechniek.

Je bent dan onder andere bezig met het:
• Keuren van elektrotechnische installaties en het bijbehorende ontwerp aan de hand van NEN 1010, NEN 3140.
• Onderzoeken waarom een installatie onder de norm scoort, door tekeningen op te vragen en te achterhalen welke monteur verantwoordelijk is. Zo kom je samen tot de beste oplossing.
• Opstellen van nauwkeurige inspectierapporten voor het projectteam of voor de klant.

Als jouw project is afgerond, vieren we dat uitgebreid! Bijvoorbeeld door op vrijdagmiddag met collega's de werkweek gezellig af te sluiten. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een sociale, zelfstandige en nieuwsgierige inspecteur elektrotechniek die ervaring heeft met het installeren van elektrotechnische installaties en kennis heeft van NEN 1010 en NEN 3140. Je belangrijkste taken zijn het beoordelen, meten en controleren van installaties om te zorgen dat ze veilig zijn en voldoen aan de regels. Je werkt nauw samen met klanten en collega's om belangrijke informatie te verzamelen. Om in aanmerking te komen voor deze functie, moet je beschikken over een mbo 4-diploma Elektrotechniek en een rijbewijs B.

Bij ons krijgt je 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen, een leaseauto en een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen. Je kunt zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd. Bovendien bieden wij je talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen in onze academy en werkervaring op te doen bij allerlei projecten. En als je na verloop van tijd toe bent aan een nieuwe uitdaging, zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren."
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in