+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Schilder Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Hey Schilder! Opzoek naar het hele jaar door werk en dus ook loonzekerheid? lees dan gauw verder! Als schilder zorg jij voor mooie en afgeschilderde ruimtes. Je bent werkzaam bij o.a. bedrijven en instellingen, denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, flatgebouwen, scholen, sporthallen. Naast het schilderen voert dit bedrijf ook andere werkzaamheden uit zoals: afwerken van hout, onderhoudswerkzaamheden, gronden en aflakken.


Ben jij het?

Dan heb je als schilder enkele jaren in het schildersvak, ben je trots op het feit dat je een echte vak schilder bent en je vind het fijn om afwisselend werk te mogen doen. 


Wat wij bieden

In deze huidige markt zijn schilders erg schaars, daarom willen bij Faber de schilder goed belonen! Wat je van ons kan verwachten: Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders Salaris tussen de €2500 - €3500 afhankelijk van de ervaring die jij als schilder meeneemt  Vast contract bij goed functioneren 2 vakgerichte cursussen per jaar Een gezellige Faber-barbecue in de zomer Een lekker stamppotbuffet in de winter Een vast contactpersoon voor al jouw vragen als schilder en als persoon Boven dit alles hebben wij ook nog het Faber schilder spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!


Waar jij werkt

Al meer dan 65 is dit bedrijf verantwoordelijk voor het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettiger en duurzamer wonen, werken en verblijven. Door de verschillende vestigingen in het land hebben ze een eindeloos groot netwerk aan klanten. Maak je geen zorgen, je bent geen schilder geworden om in de file te staan, dus daar houden we zeker rekening mee! Dit bedrijf is niet voor niets zo groot geworden, wat mede door de geweldige vakkrachten komt. De schilder staat hier echt centraal waardoor er altijd ruimte is voor ontwikkeling. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in