+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
Laad meer vacatures

Schoonmaker inboedel Duiven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effectief Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in verschillende situaties, zoals na een brand, waar je helpt met het schoonmaken van spullen. Je werkt soms in huizen waar mensen veel hebben meegemaakt. Het is belangrijk dat je vriendelijk en begripvol bent. Ook werk je soms 's nachts. Je kunt deze baan voor lange tijd doen en misschien zelfs een vast contract krijgen. Je krijgt een salaris volgens de cao, en extra geld als je 's nachts werkt. Ook kun je meer leren voor je werk. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

 

Fulltime (40 uur)

De functie:

In deze zeer afwisselende functie krijg je met veel verschillende situaties te maken. Na bijvoorbeeld een brand ben jij diegene die er, samen met je collega’s, voor zorgt dat de roet- en of waterschade van de inmboedel verwijderd wordt.

Dit kan van een bedrijfspand, maar ook een woning zijn. In dit laatste geval krijg je ook te maken met de bewoners. Zij hebben vaak heel wat meegemaakt en jij weet hier dan ook uitstekend mee om te gaan, door je begripvol en vriendelijk op te stellen.

Je zal periodiek deelnemen aan 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Dit betreft een dienst van een week, eens per 3 a 4 weken.

Het gaat om een functie voor langere tijd, met uitzicht op vast; na een uitzendperiode wordt een contract geboden bij het bedrijf zelf.

Gevraagd wordt:

Voor deze mooie baan zijn wij op zoek naar representatieve kandidaten die in het bezit zijn van rijbewijs B en een VCA-diploma. Wanneer je ook in het bezit bent van de Basisopleiding Reiniging na Calamiteiten heb je een streepje voor. Echter, bestaat er ook de kans om dit diploma later via ons te behalen.

Een goede instelling en werklust is wel van groot belang. Je bent niet bang voor vieze handen en hard werken. Daarnaast ben je klantvriendelijk en beschik je over goede contactuele eigenschappen. Je bent woonachtig in regio Arnhem.

Geboden wordt:

  • Loon conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf; vanaf € 13,42 bruto per uur, afhankelijk van ervaring.
  • Extra vergoeding voor bereikbaarheidsdienst.
  • Scholingsmogelijkheden.
  • Kans op een vast dienstverband.

 

Over de opdrachtgever:  
Je gaat aan de slag bij een professionele organisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Zij verrichten reconditioneringswerkzaamheden als brand- en roetreiniging, waterschade en specialistische reiniging. Een organisatie met nuchtere medewerkers, die wat voor elkaar over hebben en waarbij een geintje op zijn tijd ook erg belangrijk is.   

Regio:
Duiven

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in