+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duizel.
Laad meer vacatures

Begeleider Wonen Complex, Team Steenselwijk 3 Duizel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lunet

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt het verschil kunt maken voor mensen met een verstandelijke beperking? Als Begeleider op onze locatie in een bosrijke omgeving, werk je met een diverse groep clienten. Je biedt niet alleen zorg, maar ook warmte en structuur. Het werk is elke dag anders: soms werk je individueel, soms in een groep. Je krijgt een jaarcontract met kans op vast, en er zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Plus, je kunt profiteren van ons fietsplan en korting op fitness. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

“Durf jij verder te kijken dan mijn complexe gedrag?” Zie jij ook het mooie mens wat in mij zit? Wij zoeken een Begeleider die genegenheid en warmte kan bieden in combinatie met duidelijkheid en structuur. Kun jij de eerste vraag van een cliënt met JA kan beantwoorden, omdat NEE een vervelende afwijzing is voor onze bewoners? Begrijp jij waarom wij iemand zoeken met deze vaardigheden? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Werkplek

Steenselwijk 3 vind je op het bosrijke woonpark de Donksbergen in Duizel. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en slechts 25 minuten rijden van het centrum van Eindhoven.

Op de Donksbergen waan je je in een klein dorpje waar onze cliënten op een veilige en prettige manier kunnen leven. Op Steenselwijk 3 wonen 4 cliënten in de woning en 2 cliënten in een appartement in de tuin van de woning. Deze cliënten hebben een ernstige tot lichte verstandelijke beperking gecombineerd met o.a. autisme, hechtingsproblematiek en gedragsproblematiek. De zorgvragen zijn hierdoor erg divers. Ook wonen er op deze woning cliënten met meerzorg. Je gaat samen onderweg, verricht samen diverse activiteiten en creëert structuur en dagritme. Het werk vraagt om doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen in de praktijk. Je hebt te maken met veel verschillende mensen die je begeleidt en met wie je samenwerkt. Dat maakt het werk uitdagend en erg afwisselend.

In het cluster complex/gedrag geef je intensieve begeleiding en ondersteun je mensen met een verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen in hun dagelijks leven. In conflictsituaties en bij (verbale) agressie weet jij rustig en professioneel te reageren, te de-escaleren en te handelen. De begeleiding bied je op maat. Soms is dat één op één en soms in een groep.

Als extra taak binnen het woonpark ondersteunen we andere woningen bij gedragscalamiteiten d.m.v. alarmoproepen.


Functie

Vanuit de cliënt
Wij zijn op zoek naar een Begeleider die ons goed wil leren kennen en signalen herkent die wij (on)bewust afgeven. Door deze signalen op te pikken en in de juiste context te plaatsen, voelen we ons al erg begrepen. Een Begeleider die lief, duidelijk en sturend kan zijn, er onvoorwaardelijk voor ons is, en ons wil helpen wanneer we het even niet meer weten. Iemand die ons niet afwijst op ons gedrag maar respecteert wie we zijn als persoon. Daarnaast vinden we het fijn om individuele aandacht te krijgen, maar genieten we ook enorm van een gezellige sfeer die jij kan neerzetten in de groep. We vinden het belangrijk dat iemand zich goed kan voelen door zichzelf te zijn.

Vanuit het team
Wij vinden het fijn als jij als nieuwe collega verschillende begeleidingsstijlen in kan zetten en hier snel tussen kan schakelen. Daarnaast is het bij onze doelgroep belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, een gezonde dosis humor bezit, stressbestendig en flexibel bent.

De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.00 uur. Wij hebben diensten van gemiddeld 7,5 uur per dienst.


Wij bieden jou
  • Een fijne werkomgeving binnen een woning die gelegen is tussen andere woningen van het cluster complex. Hierdoor kun je gemakkelijk terugvallen op collega’s van andere teams

  • Door de brede doelgroep zijn de werkzaamheden erg afwisselend. De ene keer bied je groepsbegeleiding, dan weer één op één. Dit wordt onderling afgewisseld.

  • Een jaarcontract met uren in overleg

  • Vooruitzicht op contractverlenging voor onbepaalde tijd

  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg voor Begeleider Complex FWG 40. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring

  • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT

  • 2-daags introductieprogramma

  • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing

  • Toegang tot meer dan 100 online-trainingen

  • Pluspakket waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden. Zoals een fietsplan en korting op fitness.

Wij vragen

Iemand een open mind, die oplossingsgericht is, creatief kan denken, kritisch durft te kijken en te zijn en goed kan samenwerken in teamverband.

Natuurlijk ben jij in het bezit van een diploma zorg en welzijn minimaal  niveau 3.

Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet


Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer

Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Graag ontvangen we daarbij ook een korte motivatie. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Heb je vragen Neem voor meer info contact op met Femke Janus (Teamleider) via 06-51474311.

Vanuit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg en daarbij horende vergewisplicht, zijn wij verplicht om te controleren of een nieuwe medewerker geschikt is om zorg te verlenen aan onze cliënten. Deze screening is onderdeel van ons selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in